Giants trainingskamp, ​​Dag 2: Een grote commotie over beweging

EAST RUTHERFORD, NJ – De New York Giants hebben donderdagochtend hun tweede trainingskamp afgesloten, weer een zinderende dag in de oefenfaciliteit van het Quest Diagnostics Training Center.

Laten we naar enkele van de afhaalrestaurants gaan.

Gemengde tas voor Golladay, Slayton

Donderdag was een up-and-down dag voor ervaren wide receivers Kenny Golladay en Darius Slayton.

Tijdens 11-tegen-11 oefeningen liet Golladay een perfect geplaatste pass van Daniel Jones vallen tussen verdedigende verdedigers Julian Love en Darnay Holmes. Vanaf de andere kant van het veld was het onzeker of Love de bal eruit had kunnen trekken. Als Golladay het had gepakt, zou het spel ongeveer 25 yard winst zijn geweest en de bal in de buurt van de doellijn hebben geplaatst. Golladay liet woensdag ook een touchdown pass vallen.

Golladay kwam later in de training met een paar mooie vangsten, waaronder een waarbij hij languit op de grond belandde.

Slayton maakte een springende touchdown vangst tijdens 1-op-1 oefeningen en ving een korte touchdown pass van Daniel Jones tijdens een teamperiode. Slayton liet echter een gemakkelijke touchdown-pass vallen tijdens 1-op-1 en een wijd open pass van Tyrod Taylor die voor een enorme winst zou zijn gegaan.

Het is misschien opmerkelijk dat Richie James en CJ Board aanzienlijke herhalingen kregen met de overtreding van het eerste team. James, getekend als vrije agent van de San Francisco 49ers, blijft indruk maken. Of hij nu bezig is met de aanval van het eerste of tweede team, de bal lijkt hem te vinden.

Wie roept de toneelstukken op?

Hoofdcoach Brian Daboll zei donderdag dat aanvallende coördinator Mike Kafka, die de hele lente plays riep, dat zal blijven doen tijdens het trainingskamp.

Daboll, aanvallende coördinator in Buffalo voordat hij Giants-coach werd, verplichtte zich niet om Kafka toe te staan ​​om tijdens het reguliere seizoen te spelen.

“Mike heeft in het voorjaar heel goed werk geleverd, waarbij hij de scripts voor zijn rekening nam. En nogmaals, we praten van dag tot dag over toneelstukken en dingen om te installeren. Maar hij heeft met Daniel (Jones) op de headset gezeten. En dat zal hij tijdens het kamp doen,’ zei Daboll. ‘En als we er dichter bij komen, gaan we om de tafel zitten om het te bespreken. Maar ik ben erg blij met Mike. Niet alleen zijn communicatie met de quarterback, maar ook hoe hij met de aanvallende staf omging, hoe hij met de spelers omging. Hij heeft een heel goede houding over zichzelf. Als we eenmaal die brug zijn overgestoken, waar we hier nog een klein stukje te gaan hebben, zullen jullie het weten.’

Veel ophef over beweging

Ik merkte woensdag op dat dit een andere aanval van de Giants was, vol met beweging en een verscheidenheid aan uitlijningen. Gevraagd naar alle zeer on-Giant-achtige pre-snap-bewegingen, zei Daboll gekscherend: “we staan ​​stil.” Later bekeek hij zijn speelblad van donderdag, telde meer dan twee dozijn plays met pre-snap-bewegingen en realiseerde zich dat ‘stationair’ niet de manier was om de overtreding te beschrijven.

Maakt alle beweging en verschillende uitlijningen het leren moeilijker voor spelers.

“Wat we proberen te doen is alles wat we moeten doen om onze jongens te helpen en conflicten te veroorzaken, problemen met de verdediging,” zei Daboll. “Is het meer om te leren? Zeker omdat er oproepen aan zijn toegevoegd. Je begint aan de ene kant en moet aan de andere kant zijn. Je moet in het achterveld beginnen en hier zijn. Weet je, er is een beetje denken dat daarmee gepaard gaat.

“Nogmaals, terug naar de identiteit. Slim is het eerste waar we naar op zoek zijn. En we zetten zeker veel op deze spelers. Ten eerste, omdat ik denk dat ze het aankunnen, en als ze dat niet kunnen, zullen we het terugdraaien en ervoor zorgen dat we de dingen doen die ze kunnen doen.”

Verdedigingslijnwachter Leonard Williams erkende de druk die de beweging op de verdediging uitoefent.

“Ik ben een verdedigende lijnwachter, dus ik krijg mijn controles meestal van de linebackers en dat soort dingen. Maar ik hoor gewoon de safeties en linebackers en de communicatie op het tweede niveau, en het verandert voortdurend. Ik kan bewegingen en dat soort dingen zien gebeuren terwijl mijn handen in de grond zitten, omdat ik die jongens achterin hoor communiceren, “zei Williams. “Het veroorzaakt een beetje verwarring, en het is ook goed voor ons – als verdediging – om onze communicatie te leren en ook de dingen die we moeten controleren. Zoals ik al zei, is de overtreding ook goed bezig met het creëren van die diversiteit.

Saquon Barkley over evolueren als speler

Saquon Barkley zei donderdag dat hij, nu hij zijn vijfde jaar in de competitie ingaat, “mijn spel wil laten evolueren” en “een algeheel betere speler wil worden”.

Barkley wordt veel creatiever gebruikt als ontvanger, zowel vanuit het achterveld als in de gleuf of uit wijd, dan hij in zijn eerste vier seizoenen is geweest.

“Ik denk dat deze overtreding me de kans geeft om dat te doen”, zei Barkley. “Ik wil gewoon een veelzijdige speler zijn en er alles aan doen om het team te helpen winnen.”

Barkley’s doel voor 2022?

“Ik wil de Giants gewoon laten zien dat de man die ze hebben opgesteld er nog steeds is”, zei hij.

Citaat van de dag

— Daboll over het vieren met Kadarius Toney toen Toney woensdag zijn spectaculaire vangst maakte.

Andere waarnemingen

  • Aanvallende tackle Devery Hamilton is een afstandsschot om de selectie te maken. Donderdag, toen pass rushers voortdurend om hem heen leken te rennen, zal niet helpen. Elerson Smith heeft hem meerdere keren tot slachtoffer gemaakt. Undrafted free agent edge Tomon Fox ook.
  • Als Gary Brightwell aanstootgevende foto’s krijgt, komen ze als ik niet kijk. Ik zie veel voormalige Buffalo Bill Antonio Williams en ongeschreven vrije agent Jashaun Corbin, maar kan me helemaal niet herinneren Brightwell te hebben gezien.
  • Undrafted free agent tight end Jeremiah Hall had een spectaculaire vangst met één hand op linebacker Micah McFadden tijdens een-op-een oefeningen. Een ander ongeschreven rookie tight end, Austin Allen, had ook een duikvangst tijdens 1-op-1s.
  • Het was erg interessant om de speciale teams periodes te zien. De Giants werken in stations en het lijkt erop dat de meeste oefeningen zijn ontworpen om zowel de offensieve als de verdedigende kant van het spel te gebruiken.
  • Darnay Holmes had een duikonderschepping op een bal bedoeld voor Austin Proehl tijdens 1-op-1s.
  • De diepste pass-voltooiing van het kamp tot nu toe kwam donderdag toen Tyrod Taylor Collin Johnson diep langs de linkerzijlijn raakte. Johnson was achter cornerback Michael Jacquet gekomen.
  • Toney liet een pass over het midden vallen terwijl linebacker Blake Martinez op hem afkwam.#Giants #trainingskamp #Dag #Een #grote #commotie #beweging

Leave a Comment

Your email address will not be published.