Rollins en Riddle zijn niet de enige opmerkelijke WWE-sterren die ontbreken in SummerSlam

Seth Rollins en Mat Riddle was oorspronkelijk ingesteld om deze zaterdagavond (30 juli) om één op één te gaan ZomerSlam 2022 in Nashville, Tennessee. De plannen zijn echter gewijzigd en de wedstrijd is uitgesteld. WWE zegt dat Riddle deze week gewond is geraakt door Rollins Rauw en is niet in staat om te concurreren, maar rapportage suggereert dat het allemaal werk is.

Vanaf waar ik zit, was Riddle vs. Rollins een top drie match op de kaart in termen van werksnelheid, en het verbaast me dat WWE het verwijdert uit een van hun grootste shows van het jaar. Er is ook het feit dat Rollins en Riddle hogere kaartsterren zijn in WWE en normaal gesproken zouden worden opgenomen in de ZomerSlam rij. Er moet een geweldige hoek zijn die Triple H in gedachten heeft voor een of beide van deze mannen als hij het niet erg vindt om ze zo abrupt uit het evenement te halen.

Met de waarschuwing dat er nog een aflevering is van SmackDown vertrokken voor WWE’s grootste feest van de zomer, voegen Rollins en Riddle zich nu bij een lange lijst van opmerkelijke WWE-sterren die niet zijn geboekt voor ZomerSlam. Dit is de huidige lijst die ik heb bedacht, in willekeurige volgorde:

  • Drew McIntyre heeft te maken gehad met Sheamus en de Brawling Brutes op SmackDownen er wordt aangenomen dat Drew de headliner van september zal zijn Botsing in het kasteel evenement in het Verenigd Koninkrijk.
  • Asuka en Alexa Bliss hebben gestreden in de tagteam-divisie van de dames, hoewel er momenteel geen duidelijke manier is om de vrijgekomen titels te winnen. Bliss heeft onlangs ook een tijdje de 24/7 jobber-titel gehad.
  • Omos heeft geen vaste danspartner gevonden sinds zijn multi-PPV-vete met Bobby Lashley eindigde.
  • AJ-stijlen is momenteel niet geboekt voor ZomerSlam of. Na een moeilijke periode waarin hij The Judgment Day aan het spelen was, heeft Styles wedstrijden gewonnen op Rauw. Hij is echter een bijspeler tegen hakken (Theory, Miz) die dit weekend grotere vissen te bakken hebben.
  • Kofi Kingston en Xavier Woods hebben ruzie met The New en Vicious Viking Raiders. Deze teams hebben morgen een wedstrijd gepland SmackDownliever dan ZomerSlam de volgende nacht.
  • Madcap Mos versloeg Happy Corbin meerdere keren, maar Corbin is degene die een ZomerSlam match aan de andere kant van hun vete.
  • Kevin Owens miste veel WWE-televisie deze maand, maar hij keerde deze week terug Rauw en zou vermoedelijk lid kunnen worden van de ZomerSlam kaart als WWE morgen een hoek voor hem bedenkt SmackDown.
  • Intercontinentaal Kampioen Gunther is gekoppeld aan Shinsuke Nakamura de laatste tijd op televisie, maar gezien het verlies van Nakamura vorige week tegen Ludwig Kaiser, denk ik niet dat Gunther vs. Nakamura in Nashville plaatsvindt.
  • Shanky is een toekomst WorstelenMania ster van het hoofdevenement, maar hij is zeker niet het hoofdevenement van dit weekend ZomerSlam evenement.

McIntyre, Styles, Sheamus en Kingston zijn allemaal voormalige WWE-kampioenen. Owens is een voormalig Universal-kampioen. Bliss en Asuka zijn voormalige dameskampioenen. Als ZomerSlam een evenement van twee nachten was, zouden de meeste van deze worstelaars waarschijnlijk op de kaart staan. Toen WWE echter ruimte maakte op de show voor parttimers / attracties zoals Brock Lesnar, Pat McAfee, Logan Paul, Roman Reigns en Ronda Rousey, creëerde dat een crunch voor alle anderen op de selectie voor een kaart die uit acht wedstrijden bestaat .

Zullen Rollins en Riddle enige troost putten uit het feit dat ze zich bij een grote groep getalenteerde worstelaars en Omo’s aan de zijlijn voegen? Ik denk dat het allemaal afhangt van welke hoek WWE voor hen heeft gepland in de toekomst.

Welke worstelaars ontbreken momenteel in de ZomerSlam kaart u het meest verrassen, Cagesiders?

#Rollins #Riddle #zijn #niet #enige #opmerkelijke #WWEsterren #die #ontbreken #SummerSlam

Leave a Comment

Your email address will not be published.