Trevor Noah op Instagram: ‘Alles is een advertentie en je feed staat vol met mensen die je niet volgt’

Trevor Noah

Trevor Noah onderzocht waarom Instagram de laatste tijd “zuigt”, waardoor veel volgers publiekelijk klagen over de onbruikbaarheid van de app. “Alles is een advertentie en je feed staat vol met mensen die je niet volgt”, zei de presentator van de Daily Show woensdagavond.

“Wat zo verwarrend is – ik ben aan het scrollen, en ik begin iemands bericht te lezen en ik denk: ‘Ken ik deze persoon? Moest ik op deze bruiloft zijn?’ En dan kijk je en het is als: ‘Omdat je je vriend volgt, dachten we dat je misschien een bericht van een vreemde leuk zou vinden.’ Nee, dat doe ik niet!”

Het moederbedrijf van de app Meta, voorheen bekend als Facebook, moest publiekelijk reageren nadat, zoals Noah het uitdrukte, “de koninklijke familie van Instagram in de strijd stapte”. Dat zouden productieve Instagram-gebruikers Kylie Jenner en Kim Kardashian zijn, die deze week berichten plaatsten waarin Meta werd opgeroepen om “Instagram opnieuw Instagram te maken” en “stop met proberen TikTok te zijn”.

Als je de laatste tijd op Instagram bent geweest, heb je misschien gemerkt dat het … zuigt? pic.twitter.com/kXDMdB2GWO

— De Dagelijkse Show (@TheDailyShow) 28 juli 2022

\n”,”url”:”https://twitter.com/TheDailyShow/status/1552475005891424256″,”id”:”1552475005891424256″,”hasMedia”:false,”role”:”inline”,”isThirdPartyTracking”: false,”source”:”Twitter”,”elementId”:”c39e6c8c-5449-4be1-b0ec-40afc784aa87″}}”/>

De CEO van Instagram, Adam Mosseri, reageerde in een video op Twitter en zei dat de veranderingen, die video-inhoud promoten in plaats van foto’s, uiteindelijk de gebruikerservaring zouden verbeteren.

“Ja dat klopt, mensen, jullie dachten dat Instagram voor foto’s van je vrienden was, nou dat is voorbij!” zei Noach. “Je zat altijd te zeuren over brunchfoto’s, nu ga je smeken om ze te zien!

“Het lijkt erop dat Instagram in het algoritmespel wil stappen, en daar maak ik me zorgen over, want het gaat alles veranderen,” vervolgde Noah, aangezien algoritmen “alleen maar over betrokkenheid gaan. Ze voeren je alleen dingen die je boos maken, die je verdrietig maken, je geil maken.

“Het probleem daarmee is dat het allemaal binnen een paar posts gebeurt. Het is een emotionele achtbaan”, voegde hij eraan toe. “Het is net als, ‘Ugh, ik ben zo boos over deze willekeurige racistische gebeurtenis, en ik ben verdrietig over alle armoede, en verdomme die kont is prima.”

Stephen Colbert

Tijdens de Late Show begon Stephen Colbert met de astronomisch hoge Mega Millions-loterijprijs – $ 1,02 miljard, de vierde grootste loterijprijs in de Amerikaanse geschiedenis. “Denk aan wat je met al dat geld zou kunnen kopen – een herenhuis, een jacht, een tank benzine”, grapte Colbert.

De gastheer vierde ook de aankondiging dat het ministerie van Justitie de acties van Trump onderzoekt in hun onderzoek van 6 januari. ‘Het wordt verdomd tijd’, zei hij. “Op dit moment zijn de onderzoekers de laatste mensen op kantoor die een populair tv-programma hebben gezien.”

Volgens de Washington Post onderzoekt de afdeling twee centrale misdaden: opruiende samenzwering en samenzwering om een ​​regeringsprocedure te belemmeren, en mogelijke fraude in verband met het valse kiezersschema. “’Potentiële’ fraude? Het is het ‘valse kiezers’-schema!” Colbert verwonderde zich. “Over het algemeen noem je iets geen schema en vals als het op het niveau is. Niemand heeft ooit gezegd: ‘Barbara, ik accepteer deze ring en ik beloof voor altijd van je te houden, als onderdeel van mijn valse huwelijksplan.’”

Ander nieuws: Biden keerde terug naar het Oval Office nadat hij Covid had overwonnen en het weekend had doorgebracht met het overwinnen van cabinekoorts. Volgens berichten hadden assistenten de president voorzien van entertainment voor thuis: videoapparatuur, telefoontjes van zijn kleinkinderen en een stapel boeken over Ierland. “Toen dat niet werkte, probeerden ze al het andere dat hij leuk vond: een stapel oude treinschema’s, de encyclopedie van taffy, een Reader’s Digest uit 1952, een Post-It-briefje waarop alleen ‘Delaware’ stond,” grapte Colbert.

“Nu de president Covid voorbij is,” vervolgde hij, “kan hij gelukkig met een veer in zijn stap aan het werk gaan en absoluut gek worden door zijn goedkeuringsclassificaties”, zoals uit de laatste CNN-enquête bleek dat 75% van de Democratische kiezers wil iemand anders dan Biden in 2024, vergeleken met ongeveer 51% in januari. ‘Ah, de goede oude tijd, toen slechts de helft van zijn vrienden de lanceercodes van opa wilde afnemen,’ zei Colbert.#Trevor #Noah #Instagram #Alles #een #advertentie #feed #staat #vol #met #mensen #die #niet #volgt

Leave a Comment

Your email address will not be published.