Red Sox Notes: Deadline, Bogaerts, Devers, Bell

We proberen het naseizoen te halen“, vertelde Chaim Bloom, hoofdhonkbalofficier van Red Sox, aan Tom Caron van NESN voorafgaand aan de wedstrijd van dinsdag (pet tip aan Christopher Smith van MassLive.com). Deze verklaring, die een week voorafgaand aan de handelsdeadline werd gedaan, leek een einde te maken aan enige speculatie dat de Red Sox eruit zouden zien als deadline-verkopers, hoewel Bloom zijn verklaring met enkele intrigerende kanttekeningen deed: “Dus wat dat ook betekent, we gaan veel dingen ontdekken [at the trade deadline]. Sommigen van hen kunnen dingen zijn die mensen verwachten. Sommigen van hen zijn dat misschien niet. Maar weet je, we willen deze groep in het naseizoen krijgen.”

Het is vermeldenswaard dat de Sox zowel dinsdag als woensdag van de Guardians verloren, waardoor het record van Boston daalde naar 49-50 voor het seizoen. Met een score van 7-19 over hun laatste 26 wedstrijden, zijn de Red Sox van het leiden van de wildcardrace naar vier wedstrijden uit een wildcard-slot gegaan, en op de laatste plaats in de competitieve AL East.

Als Boston niet snel een aantal overwinningen aan elkaar kan rijgen, is het mogelijk dat de Sox tegen de deadline van 2 augustus in een meer volwaardige verkoopmodus kunnen veranderen. De opmerkingen van Bloom lijken er echter op te wijzen dat het team zou kunnen proberen om de naald te rijgen en tegelijkertijd te kopen en te verkopen – misschien wat wachtende gratis agenten verplaatsen, maar stukken voor de langere termijn toevoegen die ook nog steeds wat onmiddellijke hulp kunnen bieden.

Afgezien van de openbare opmerkingen van Bloom, schrijft Alex Speier van The Boston Globe dat als het gaat om deadlines, “tTypische reacties van mensen binnen en buiten de organisatie varieerden van ‘het is allemaal in het spel’ tot ‘misschien beide’, tot bezwaren tegen de dichotomie kopen/verkopen tot het ophalen van onzekerheid.Ondanks al deze opties lijkt een echt grote opschudding niet aan de orde, aangezien zowel Bloom als (in een interview op WEEI’s The Greg Hill Show) teampresident/CEO Sam Kennedy elk de mogelijkheid uitsloten om Xander Bogaerts of Rafael Devers wordt behandeld.

Er zijn intern of extern geen discussies of commentaar geweest over bewegingen met betrekking tot de handelsdeadline waarbij Xander, Raffy of iemand anders is betrokken voor zover ik weet. Op dit moment zijn we gefocust om weer in dit ding te komen en te winnen‘, zei Kennedy. Niet alleen hebben gesprekken over de twee All-Stars niet plaatsgevonden,’dat zijn we niet van plan” zulke gesprekken houden, voegde Bloom eraan toe.

Bogaerts kan na het seizoen afzien van zijn contract, en sinds Boston tekende Trevor Verhaal aan een deal voor een gratis agent, was er een wijdverbreid gevoel dat Bogaerts in 2023 elders zal spelen. Verlengingsgesprekken met zowel Bogaerts als Devers voorafgaand aan het seizoen leidden niet tot enige vooruitgang, wat vervolgens leidde tot meer speculatie over het vertrek van Devers. in free agency na de campagne van 2023.

Als een demontage niet in orde is en staande aai geen optie lijkt te zijn voor een team met duidelijke roosterbehoeften, wordt het een kwestie van welke soorten upgrades de Red Sox tegen 2 augustus zullen nastreven. Een voor de hand liggende naam op papier lijkt geen prioriteit te zijn, aangezien John Tomase van NBC Sports Boston meldt dat de Sox slechts “vluchtige interesse” hebben gehad in de eerste honkman van Nationals Josh Bell. Terwijl de Sox wat gesprekken hebben gehad over Bell, “werd hun interesse meer beschreven als het schoppen van de banden.”

Het eerste honk is het hele jaar door een zwakke schakel geweest voor de Red Sox, en aangezien Bell misschien wel de meest waarschijnlijke speler is die voor de deadline wordt verplaatst, leken de twee partijen een logische match. Bell zou een pure huur zijn, aangezien de slugger na het jaar vrij is, en de Nats in de rij zouden staan ​​om een ​​compenserende keuze terug te verdienen als Bell zou vertrekken, aangezien het kwalificerende aanbiedingssysteem weer van kracht zal zijn voor de 2022-23 buiten het seizoen.

Alles wat de Sox of andere teams de Nationals for Bell aanbieden, zou daarom de waarde van die compenserende keuze voor Washington moeten overtreffen om door te gaan met een deal. Voor een team als de Red Sox dat misschien aan de rand van de strijd staat, zou dat een te hoge prijs kunnen zijn om te betalen, terwijl andere bekende Bell-aanbidders zoals de Astros, Mets of Brewers vatbaarder zouden kunnen zijn omdat Bell hun kansen zou vergroten van het winnen van een kampioenschap.

#Red #Sox #Notes #Deadline #Bogaerts #Devers #Bell

Leave a Comment

Your email address will not be published.