Harley Quinn Showrunners voor fans die Joker Romance willen: LMAO, No

Harley en Poison Ivy

Schermafbeelding: HBO Max

Seas drie van DC animatieserie Harley Quinn is nu streamen op HBO Maxen showrunners Justin Halpen en Patrick Schumacker gingen zitten met de AV-club inhalen fans over wat ze kunnen verwachten – of, in het geval van een bepaalde romance, gelukkig vertrokken in het verleden van Harley, wat? niet verwachten.

Ten eerste, zij een paar punten in de serie behandeld’ overgang van DC Univerga naar de streamer. “HBO Max dook in, redde de show,” shulp Schumacker. “Fvan de sprong op seizoen drie, ze waren als, ‘We houden van wat jullie doen. Probeer niet iets te repareren dat niet kapot is.’ Als er iets is, hebben ze zoiets van, ‘Ga, ga moeilijker. Als je nog scherper wilt zijn, zijn we er allemaal voor.’”

Thoed inbegrepen leunend innaar Harley’s romance met Ivy, die enige weerslag heeft gehad van Joker en Harley-verladers die willen dat ze weer bij elkaar komen. Schumacker schreef die mogelijkheid snel af. “We hebben nog af en toe een fanreactie van ‘Ik mag Harley en Ivy niet samen. Ze zou terug moeten gaan met de Joker,’ wat we nooit zullen doen. Harley en Ivy zullen nooit uit elkaar gaan in de serie zolang we iets te zeggen hebben. Dat is iets dat we nooit meer willen aanraken.”

Het was altijd het plan om Harley’s queer liefdesverhaal op haar reis te centreren. Halpern legt uit: “Het was altijd een plek waar we heen wilden, maar we wilden er zeker van zijn dat we eerst een verhaal vertelden. Hoe komt Harley aan haar eigen identiteit? Wat voor soort zelfontdekking doet ze na deze relatie met de Joker, toch? En dus als je haar net daarna meteen weer in een andere relatie hebt laten springen, omdat de fans zeggen, ‘Waarom zijn ze niet meteen samen?’zou je dat willen? Deze persoon is zo naar de klote en komt net uit een vreselijke relatie. Wanneer heb je ooit in de geschiedenis van de mens gezien dat iemand een vreselijke relatie verliet die ze al heel lang hadden en onmiddellijk de volgende relatie perfect liet werken? Het komt niet veel voor. Dus daar wilden we een beetje de tijd voor nemen.”

En hoewel ja, Halpern toegaf dat ze “twee hetero blanke kerels” zijn die de serie showen, nemen ze de verantwoordelijkheid om verantwoordelijk te zijn voor het authentiek omgaan met het verhaal met hun team, en voegde eraan toe: “We hebben veel mensen in de zaal die queer zijn.”

Schumacker legde uit: “We zouden waarschijnlijk Sabrina Jalees, die schrijver was in seizoen twee en vreemd is, de eer geven dat hij degene was die ons vertelde, ‘Doe alsjeblieft geen coming-outverhaal.’ En zij is de reden dat we dat niet hebben gedaan. Ik denk dat dat misschien ons eerste instinct was.”

Halpern piped in: “Wat een perfect voorbeeld is van waarom wanneer je een kamer vult met andere stemmen die niet bang zijn om je te vertellen wat je gaat doen, stom is, je show er gewoon beter uit komt te zien.”

Lees het volledige interview met de showrunners op AV-club. Harley Quinn sgemak 3 wordt nu gestreamd op HBO Max.


Wil je meer io9-nieuws? Bekijk wanneer je de laatste kunt verwachten Wonder en Star Wars releases, wat is de toekomst voor de DC Universe op film en tven alles wat u moet weten over Huis van de Draak en Lord of the Rings: The Rings of Power.

#Harley #Quinn #Showrunners #voor #fans #die #Joker #Romance #willen #LMAO

Leave a Comment

Your email address will not be published.