Emily Ratajkowski reageerde net subtiel op geruchten dat haar man een ‘serieel bedrieger’ was vóór hun scheiding

Meer aan het verhaal? Emily Ratajkowski’s reactie op het bedrog van Sebastian Bear-McClard was subtiel maar luid. Op 15 juli 2022 kwam het nieuws dat Ratajkowski en Bear-McClard na vier jaar huwelijk uit elkaar waren gegaan.

Een bron vertelde destijds aan Page Six dat het voormalige stel – dat de 1-jarige zoon Sylvester Apollo Bear deelt – uit elkaar was gegaan nadat Bear-McClard Ratajkowski had bedrogen tijdens hun huwelijk. “Ja, hij heeft vals gespeeld”, zei de insider. ‘Hij is een seriebedrieger. Het is vies. Hij is een hond.” Een week na het nieuws van haar scheiding werd Ratajkowski in New York City gefotografeerd met een baseballpet op met het Franse citaat: “Ce n’est importe quoi”, wat vrij vertaald kan worden naar “Het stoort me niet” in het Engels.

Meer van StyleCaster

Hoewel Ratajkowski geen commentaar heeft gegeven op de vermeende ontrouw, bevestigde ze de geruchten schijnbaar door verschillende negatieve tweets over haar ex-man in juli 2022 leuk te vinden. @tretslut. “Meisjes, hoe vieren we Emrata’s scheiding”, las een andere gelikete tweet van Twitter-gebruiker @coolpilled. Ratajkowski vond ook een tweet van Twitter-gebruiker leuk @afterrparty die luidde: “Emrata eindelijk vrij van die man bewijst gewoon dat god eigenlijk heel echt is.”

Ratajowski en Bear-McClard, een acteur en filmproducent, trouwden in februari 2018, minder dan een jaar na haar breuk met muziekproducent Jeff Magid. “Emily kent Sebastian al jaren”, vertelde een bron destijds aan Us Weekly. “Ze zaten allemaal in een vriendengroep. Hij was geen vreemde.” Ratajkowski verdedigde ook haar snelle huwelijk met Bear-McClard in een interview op Druk vanavond in 2018. “We kenden elkaar al heel lang en hij maakt graag grapjes: ‘Ja, iedereen denkt dat we snel getrouwd zijn, maar je hebt me twee jaar doorgelicht'”, zei ze destijds.

Klik hier om het volledige artikel te lezen.

"Mijn lichaam" door Emily Ratajkowski

“Mijn lichaam” door Emily Ratajkowski

Koop: ‘My Body’ van Emily Ratajkowski $ 13

De twee verwelkomden hun eerste kind samen, een zoon genaamd Sylvester Apollo Bear, in maart 2021. Ratajkowski opende over de zwangerschap in een essay voor Vogue in 2020. “Het is iets wat een vrouw alleen doet, in haar lichaam, ongeacht wat haar omstandigheden kunnen zijn”, schreef ze. “Ondanks het feit dat ik een liefhebbende partner heb en veel vriendinnen die klaar staan ​​om de gruizige details van hun zwangerschap te delen, sta ik uiteindelijk alleen met mijn lichaam in deze ervaring. Er is niemand om het met mij te voelen – de scherpe spierpijn in mijn onderbuik die uit het niets komt terwijl ik een film kijk of de pijnlijke zwaarte van mijn borsten die me nu elke ochtend als eerste begroeten. Mijn man heeft geen lichamelijke klachten tijdens ‘onze’ zwangerschap, nog een herinnering aan hoe verschillend de levenservaring van een vrouw en een man kan zijn.”

Ratajkowski werd ook openhartig over haar huwelijk met Bear-McClard in een essay uit haar boek uit 2021, Mijn lichaam. “Ik ben pas getrouwd met mijn man als hij terloops opmerkt: ‘Er zijn zoveel mooie vrouwen op de wereld.’ Ik verstijf als hij dit zegt’, schreef ze. “Ik weet dat het een volkomen acceptabele en waarheidsgetrouwe opmerking is, en toch voel ik een bekende draai in mijn buik. Hij kan de schakelaar voelen; hij kan de onmiddellijke spanning in mijn lichaam voelen. ‘Ik weet het niet,’ antwoord ik. Ik druk mijn gezicht tegen zijn borst, beschaamd voor mijn reactie. ‘Ik weet niet waarom het pijn doet om je dat te horen zeggen.’ Ik zie dat hij me wil troosten, maar hij is in de war. Ik wil dat hij mij ook troost, maar ik weet niet zeker waarom ik dat nodig heb. Waarom heb ik opeens het gevoel dat hij niet genoeg van me houdt?”

Nieuwe entertainment-nieuwsbrief

Nieuwe entertainment-nieuwsbrief

Beste van stijlCaster#Emily #Ratajkowski #reageerde #net #subtiel #geruchten #dat #haar #man #een #serieel #bedrieger #vóór #hun #scheiding

Leave a Comment

Your email address will not be published.