Red Sox laat Xander Bogaerts weten dat ze niet van plan zijn hem te ruilen

Red Sox-managers hebben verteld: Xander Bogaerts ze zullen hem deze zomer niet ruilen, vertelde de ster-shortstop vanavond aan verslaggevers (via Jason Mastrodonato van de Boston Herald). Op de vraag of hij van de frontoffice persoonlijke verzekering heeft gekregen dat hij niet behandeld zou worden, antwoordde Bogaerts: “Ja. Ik weet niet of ik dat moet zeggen, maar ik hoop dat ik niet in de problemen kom. Maar ja, veel beter zo. Communicatie is altijd enorm in alles in het leven. Het is nuttig om dat soort feedback te krijgen, zou ik zeggen.

Het is geen verrassende onthulling, aangezien recente rapporten hebben gesuggereerd dat de Red Sox Bogaerts waarschijnlijk niet beschikbaar zouden stellen. CEO Sam Kennedy en chief baseball officer Chaim Bloom hebben elk publiekelijk verklaard dat er geen interne overweging is geweest om de viervoudige All-Star te dealen, en Bloom voegde eraan toe: “ben niet van plan om’ die gesprekken voeren. Dat ze die gevoelens bij Bogaerts blijkbaar privé hebben versterkt, lijkt te bevestigen dat hij niet voor de deadline van volgende dinsdag van team zal veranderen.

Bogaerts kan (en zal vrijwel zeker) afzien van de laatste drie jaar van zijn contract dit buitenseizoen. Boston pakte de wedstrijd van vanavond van de Guardians om terug te klimmen naar .500, maar hun 50-50-teken heeft ze nog steeds nipt achter de Orioles aan de onderkant van de AL East. Wat nog belangrijker is, ze zijn 3 1/2 games achter de Rays, de huidige eigenaren van de laatste Wild Card-plek, met Cleveland en Baltimore er ook tussenin. Zelfs na de overwinning van vanavond heeft Boston deze maand slechts zeven van hun 24 wedstrijden gewonnen. Dat roept wat vragen op over hoe Bloom en zijn staf de deadline zullen benaderen.

Zelfs als Bloom en zijn bedrijf de slugging infielder hadden willen verplaatsen, zou het uitvoeren van een transactie gemakkelijker gezegd dan gedaan zijn geweest. Er zou zeker geen gebrek aan interesse zijn geweest in een 29-jarige ster shortstop, maar Bogaerts heeft volledige no-trade bescherming. Bogaerts had kunnen dicteren waar hij gedeeld zou worden of een zet helemaal hebben geblokkeerd, maar hij lijkt niettemin opgelucht te horen dat hij die mogelijkheden niet hoeft te overwegen.

Bogaerts zal zeker een kwalificerend aanbod ontvangen en afwijzen als hij zich deze winter afmeldt, dus de Red Sox zouden een compenserende ontwerpkeuze kunnen innen als hij ergens anders tekent. De meest directe zorg is of de club het schip in de laatste paar maanden kan rechtzetten en meer lijkt op het 92-win team van vorig jaar dat een reis naar de ALCS verdiende.

De deadline-aanpak van de Red Sox kan nog steeds op talloze manieren. Boston heeft een handvol op handen zijnde vrije agenten die veelgevraagde handelsdoelen zouden zijn. Naar verluidt luisteren ze naar aanbiedingen op JD Martinezdie een van de beste beschikbare hitters zou zijn. Nathan Eovaldi zou misschien wel de beste startende werper op de markt zijn. Vanger Christian Vázquezvoorgerechten Michael Wacha en Rich Hillen opluchter Matt Strahm hebben allemaal fatsoenlijke seizoenen gehad, hoewel Wacha, Hill en Strahm momenteel allemaal op de geblesseerde lijst staan.

Mochten Bloom en zijn staf willen toevoegen aan de selectie, dan valt de bullpen op als een voor de hand liggend mogelijk doelwit. Wacha en Hill zijn niet ver weg om terug te keren, maar de recente Chris Sale blessure kan ertoe leiden dat het team naar rotatie-upgrades gaat kijken. Het eerste honk en het rechterveld zijn ondertussen elk het hele seizoen een probleemgebied geweest. Het zou een verstandig doel zijn om een ​​of twee hoekknuppels toe te voegen om de line-updiepte te vergroten. De Sox hebben hun hand niet veel laten weten over de richting die ze van plan zijn te nemen, maar in beide gevallen lijkt het erop dat de fanbase erop kan rekenen dat Bogaerts de laatste paar maanden van het seizoen bij de shortstop blijft.#Red #Sox #laat #Xander #Bogaerts #weten #dat #niet #van #plan #zijn #hem #ruilen

Leave a Comment

Your email address will not be published.