Black Panther Wakanda Forever Shuri Fans

Marvel-fans zijn verdeeld over de nieuwe Black Panther van de MCU

Black Panther: Wakanda Forever is klaar en klaar om de theatrale lei van de MCU voor 2022 en Fase 4 als geheel af te ronden. Het aanstaande vervolg heeft behoorlijk wat hobbels in de weg gehad tijdens de productie, het moeilijkste was het tragische overlijden van ster Chadwick Boseman.

De vroegtijdige dood van Boseman zorgde niet alleen voor schokgolven door Marvel Studios, maar de filmindustrie als geheel. En het liet de MCU achter met een aantal behoorlijk indrukwekkende schoenen om te vullen als het gaat om wie de Black Panther-mantel van de franchise in de toekomst zou op zich nemen.

Wonder

Er wordt volop gespeculeerd sinds het overlijden van de T’Challa-acteur, met een aantal namen die naar voren komen over wie de Black Panther is in Wakanda voor altijd. Met de eerste trailer voor het vervolg heeft het publiek een sterke indicatie gekregen dat Letitia Wright’s Shuri de mantel zal overnemen, en fans hebben hun mening over het vooruitzicht kenbaar gemaakt.

Fans klinken uit op de nieuwe Black Panther

Fans online deelden hun gedachten na de eerste Black Panther: Wakanda Forever trailer — uitgebracht als onderdeel van San Diego Comic-Con — liet doorschemeren dat Letitia Wright’s Shuri de mantel van de MCU’s Black Panther overneemt.

Shuri, Marvel Studios
Wonder

Matt Ramos (ook bekend als @TheRealSupes) begon een beetje online een debat nadat hij had getweet dat als Shuri de volgende Black Panther is, hij hoopt “ze doorloopt de hele film training.” Hij bracht deze training ter sprake omdat hij het een… “beetje handig” als ze gewoon de zou nemen “hartvormig kruid & oeps Namor” na “hij is zijn hele leven een krijger geweest:”

“Als Shuri de nieuwe Black Panther wordt, hoop ik dat ze de hele film door training gaat. Zelfs dan zou het een beetje handig zijn als ze gewoon het hartvormige kruid en oeps Namor neemt terwijl hij zijn hele leven een krijger is geweest. “

Dit leidde tot een gesprek, waarbij een aantal mensen reageerde op Ramos’ gedachten. @POCculture ging tegen Supes, opmerkend dat het zou zijn “onrealistisch” om te geloven dat Shuri, die is “de 2e in lijn in een koninklijke familie van Black Panthers” nooit getraind voor een moment als dit:

“Je moet ervan houden hoe mensen aannemen dat Shuri, de 2e in de rij in een koninklijke familie van Black Panthers, nooit heeft getraind. Dat zou eigenlijk het onrealistische deel zijn. Er zijn veel verhalen waarin mannelijke personages plotseling van nul naar held gaan, maar DIT zijn ze kan niet accepteren.”

@JordisTweeting maakte duidelijk dat Shuri hier klaar voor is, en benadrukte dat ze “was letterlijk een van de eerste mensen die arriveerde voor de eindstrijd in Eindspel:”

“Shuri was letterlijk een van de eerste mensen die arriveerde voor het laatste gevecht in Endgame.”

@AlishaGrauso was het ook niet eens met Ramos en vermeldde dat “Ik heb T’Challa nooit zien trainen,” gaat verder met de implicatie dat het enige verschil tussen T’Challa en Shuri hun geslacht is:

“En toch hebben we T’Challa nooit zien trainen. Ik vraag me af wat het verschil is…”

@thescarletprint benadrukte dat dit hetzelfde personage is dat fans al hebben gezien “invechten” Zwarte Panter en Infinity War/Eindspel Shuri . zeggen “heeft duidelijk gevechtstraining gehad toen hij opgroeide:”

“Dezelfde Shuri die we zagen vechten in Black Panther en Infinity War / Endgame? De Wakandan ROYAL die duidelijk gevechtstraining zou hebben gehad toen hij opgroeide ??

@SuperSuitShow twitterde dat ‘Toen het een man was, hoefde hij geen training te krijgen’ dus waarom zou het anders zijn voor een vrouw die? “opgegroeid in hetzelfde huis met dezelfde voordelen:”

“Toen het een man was, hoefde hij geen training te krijgen… nu het een vrouw is, voelt Matt hier dat ze het hem moeten uitleggen. Niet alsof ze in hetzelfde huis zijn opgegroeid met dezelfde voordelen of iets.”

Maar dat wil niet zeggen dat er niemand is die het met Ramos eens is. @Chiefkeith94 reageerde op deze vraag van “opleiding” door te zeggen “het is een eerlijke vraag om te stellen:”

“Ik begrijp niet hoe jullie dit op de verkeerde manier kunnen opvatten. Er is gesuggereerd dat T’Challa zijn hele leven heeft getraind en gevochten om de mantel aan te nemen. Het is een eerlijke vraag om te vragen of het Shuri is, hoe kan ze dat goedmaken hiaat zou in de film kunnen worden uitgelegd, maar het is een terechte vraag”

@_MrQuoteMe zei dat het leuker zou zijn als aan het einde van de film werd onthuld dat “boem het is Nakia” wie zou de nieuwe Black Panther zijn:

“Om deze reden heb ik het gevoel dat het weg is, Nakia, ze heeft al vechttraining. Ik denk dat het weg is, laat iedereen denken dat het shuri is tot het einde, dan boem, het is Nakia lol. Zou eerlijk gezegd een beetje dope zijn, maar ik ben een hype voor een van beide”

@AlexCrossFader kwam aan dezelfde kant van het argument als Ramos, en merkte op dat fans zijn geweest “aangetoond dat Shuri geen goede man-tegen-man vechter is,” en het verdienen van de titel van Black Panther “vereist man-tegen-man gevechten tegen de beste krijgers van Wakandan:”

“Nee, dit is het niet. In de MCU werd ons getoond dat Shuri geen goede man-tegen-man-jager is. Om de titel Black Panther te verdienen, moet je man-tegen-man vechten tegen de beste krijgers van Wakandan.”

@gu_lnd uitte zijn minachting voor zowel T’Challa als Shuri van de MCU en plaatste die regisseur Ryan Coogler “liet zien dat hij het niet echt snapt” wat een van beide karakters geweldig maakte, zijn versies noemen? “flauw, eendimensionaal en uiteindelijk vervangbaar:”

“Ryan Coogler liet zien dat hij in de eerste plaats niet echt begrijpt wat Shuri (een stoere krijgerprinses) of T’Challa (een supergenie even koninklijk als meedogenloos) geweldige personages maakte. Zijn versies zijn flauw, eendimensionaal en uiteindelijk vervangbaar in Black Panther #RecastTChalla”

En @KeiziTV merkte op dat hij dat niet doet “wil dat Shuri de volgende BP wordt”, vermelden dat het personage is “HEEL intellectueel begaafd” en die eigenschap is “zelden gebouwd op,” dus haar Black Panther maken wel “neem afstand van zo’n belangrijk kenmerk:”

“IK WIL NIET dat Shuri de volgende BP wordt. Dit heeft niets te maken met het feit dat ze een vrouw is en ik weet dat het in strips zit. Shuri is een ZEER intellectueel begaafd personage, waar zelden op gebouwd is. Ik voel me haar als de nieuwe BP zou zo’n belangrijk kenmerk wegnemen.”

Is Shuri Black Panther waardig?

Als je duizend Marvel-fans zou ondervragen met de vraag wat ze ervan vonden dat Shuri de volgende Black Panther zou worden, zou er zeker net zoveel besluiteloosheid zijn als bij de bovenstaande tweets. Dit is een grote beslissing na het verlies van een van de meest gevierde in MCU-geschiedenis.

En er is hier geen goed antwoord, tenminste totdat fans de film zien. De enige mensen die weten wie de Black Panther-mantel op zich zullen nemen, zijn de mensen die er direct aan werken Wakanda voor altijd. Voor nu moeten fans erop vertrouwen dat ze het beste weten.

Wat betreft de vermelding dat een gebrek aan training wordt gebruikt als reden om Shuri niet toe te staan ​​T’Challa op te volgen, het publiek heeft de Wakandan-prinses eerder in de strijd gezien, zoals hierboven vermeld.

Als ze de Black Panther-mantel zou aannemen, zou ze waarschijnlijk een beetje anders vechten / er een beetje anders uitzien dan haar oudere broer, maar dat is bij iedereen te verwachten. Ze zou een andere versie van de gemaskerde held zijn omdat hij een ander persoon is, maar dat zou haar niet minder een Black Panther maken.

Black Panther: Wakanda Forever draait op 11 november in de bioscoop.#Marvelfans #zijn #verdeeld #nieuwe #Black #Panther #van #MCU

Leave a Comment

Your email address will not be published.