A Chinese Long March 5B rocket launches the Wentian module of China

Wanneer en waar zal China’s grote raketpuin dit weekend op de aarde vallen?

Een groot Chinees raketlichaam zal morgen (30 juli) waarschijnlijk terug naar de aarde crashen, maar niemand weet precies wanneer of waar.

De 25 ton (22,5 metrische ton) kernfase van een Long March 5B-raket zal morgen om 14:05 uur EDT (1805 GMT) de atmosfeer van de aarde opnieuw binnengaan, plus of min vijf uur, volgens de laatste voorspelling door onderzoekers van The Aerospace Corporation (opent in nieuw tabblad). De booster heeft minder dan een week in een baan om de aarde doorgebracht; het lofted Wentiande tweede module voor het Chinese ruimtestation Tiangong, op 24 juli.#Wanneer #waar #zal #Chinas #grote #raketpuin #dit #weekend #aarde #vallen

Leave a Comment

Your email address will not be published.