Madonna zegt dat ze de rechten op haar liedjes nooit zal verkopen: ‘Ownership is everything’

Madonna is eigenaar van haar muziek en wil dat graag zo houden, aangezien ze onlangs naar buiten kwam en beweerde dat ze de rechten op haar liedjes nooit zal verkopen.

Veel artiesten hebben onlangs besloten om hun hele muziekcatalogus met een enorme winst te verkopen, maar Madonna zegt dat ze niet op die kar zal springen.

Enkele van de artiesten die ervoor hebben gekozen om de rechten op hun nummers te verkopen, zijn Neil Diamond, Barry Manilow, The Beach Boys en Justin Timberlake.

Madonna maakte duidelijk dat ze de rechten op haar liedjes nooit zal verkopen, in tegenstelling tot Justin Timberlake en andere beroemdheden die onlangs hun volledige muziekcatalogus verkochten. (Getty / Getty-afbeeldingen)

‘Het zijn mijn liedjes. Eigendom is alles, nietwaar?’ legde ze uit in een interview met Variety. “Ik bedoel, daarom [her manager Guy Oseary is] kopen [NFTs].”

Hoewel Madonna niet tegen het idee is om de rechten op haar muziek te verkopen, is ze niet tegen het idee om nieuwe muziek te maken of haar oudere hits met nieuwe elementen uit te brengen als een manier om “(haar) muziek aan een nieuwe generatie te introduceren. “

MADONNA VOELDE ZICH ‘VERKRACHT’ DOOR NEW YORK TIMES PROFIEL ZIJ BESCHOUWT SEXISTISCH

Eind 2021 ging een remix van Madonna’s hit “Frozen” uit 1998 van Sickick met Fireboy DML viraal op TikTok, en vanwege de hernieuwde populariteit van het nummer bracht de zanger de remix officieel uit in december.

“Ik had zoiets van, ‘Hé, wacht even. Wat is dit? Dit is mijn lied”, vertelde ze in mei aan People. “Het gebeurde allemaal door goddelijke inspiratie, denk ik, want toen ik ze eenmaal hoorde, wilde ik er meer van maken en nieuwe versies van maken waar verschillende mensen op zongen en hun mening erover deden.”

zangeres Madonna

Nadat een geremixte versie van een van haar nummers viraal ging op TikTok, stelde Madonna een album samen met geremixte versies van haar 50 nummer 1-singles met de titel ‘Eindelijk genoeg liefde’. (Paras Griffin/Getty Images / Getty Images)

Geïnspireerd door de Sickick-remix bracht de “Material Girl”-zanger in juni “Finally Enough Love” uit. Het is een album met geremixte versies van 16 van haar 50 nummer één singles uit de Billboard Dance Club-hitlijst in de loop van haar 40-jarige carrière.

Een langere versie van het album met remixes van alle 50 van haar nummer één singles wordt uitgebracht op 19 augustus. Madonna noemde haar ervaring met het maken van al deze remixen met andere artiesten “een goede les over hoe muziek is veranderd” en een “historische opleiding.”

KRIJG FOX BUSINESS ONDERWEG DOOR HIER TE KLIKKEN

Hoewel de zangeres geniet van het opnieuw uitbrengen van haar oude liedjes, geeft ze toe dat ze eigenlijk gewoon op het podium wil staan.

“Het hele gedoe met ‘Frozen’ was zo leuk, maar ik werd op een dag wakker en zei: ‘Ik ben het zat om in het verleden te leven!'”, zei ze. “Ik wil weer op tournee, ik ben een schepsel van het podium. Dat is mijn happy place.”

Madonna treedt op

Terwijl Madonna dol is op het remixen van haar oude nummers, geeft ze toe waar ze echt wil zijn op het podium. (Foto door Paras Griffin/Getty Images / Getty Images)

Madonna werkt ook aan een biopic die het verhaal van haar leven zal vertellen. Ze heeft besloten de film zelf te regisseren om de volledige controle over het verhaal te hebben, en vertelde Variety: “Niemand gaat mijn verhaal vertellen, behalve ik.”

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN OVER FOX BUSINESS

Er is niet veel bekend over de biopic, maar er wordt aangenomen dat Ozark-actrice Julia Garner zal schitteren als popmuziekicoon.

#Madonna #zegt #dat #rechten #haar #liedjes #nooit #zal #verkopen #Ownership

Leave a Comment

Your email address will not be published.