Fans verliezen het over de schokkende transformatie van Ana de Armas in Marilyn Monroe

Fotocredit: NurPhoto – Getty Images

  • Ana de Armas speelt in een nieuwe Netflix-film over Marilyn Monroe met de titel ‘Blonde’, die op 28 september in première gaat.

  • De actrice is bijna onherkenbaar op de nieuwste behind-the-scenes foto’s.

  • De belichaming van de rol door De Armas krijgt de steun van velen, waaronder Jamie Lee Curtis.

Ana de Armas is bijna niet te onderscheiden van de iconische Marilyn Monroe in de nieuwste trailer voor haar aankomende film blond. De ster deelde onlangs zowel de trailer als een assortiment foto’s van achter de schermen, wat voor veel buzz zorgde voor de film, die op 28 september in première gaat op Netflix.

De Messen uit actrice schokte fans met haar verbazingwekkende gelijkenis met de Hollywood-bom, compleet met blond haar, Monroe’s kenmerkende moedervlek en zwoele make-up. De Armas deelde gisteren een reeks foto’s op sociale media en schreef in haar bijschrift dat “het zo’n geschenk” was om deel uit te maken van “dit prachtige project”.

Met zoveel opwinding over de film en de weergave van Monroe door de Armas, tonen zowel fans als sterren hun steun. Ook al Jamie Lee Curtis nam deel aan het gesprek, weken na het krijgen van super openhartig over eerste indrukken van haar voormalige costar. Toen ze over aannames sprak, gaf Curtis beschaamd toe dat ze ervan uitging dat De Armas “een onervaren, ongekunstelde jonge vrouw was”, maar veranderde snel van toon nadat ze met de indrukwekkende actrice had gewerkt aan Messen uit, onthullend dat ze “zo onder de indruk” was van haar.

Gisteren deelde Curtis een eigen post waarin ze de blond met het bijschrift: “Ga je gang en blaas het internet op, mijn mooie vriend! @ana_d_armas @blondethefilm.”

En jongen heeft het internet ontploft. “Ik heb koude rillingen”, schreef een fan onder de filmtrailer. “Ik kan hier niet op wachten!” een ander schreef. En in reactie op meer foto’s van achter de schermen, luidde een opmerking: “een griezelige gelijkenis. ❤️,” een ander: “Jij bent Marilyn 💕.”

De Armas bood zelfs enig inzicht in haar rol, waardoor fans enthousiast werden. “Door iedereen bekeken, door niemand gezien”, schreef de Armas bij haar bericht bij de langverwachte trailer. “BLONDE komt naar @netflix 28 september. 💋 #BlondeonNetflix.”

De trailer begint met De Armas terwijl Monroe lacht en een kus in een spiegel blaast, en snel een bocht neemt om een ​​groter geheel te onthullen. Scène na scène toont de ster die worstelt met de complicaties van haar publieke imago, terwijl ze een angstaanjagende vertolking van Diamanten zijn een vrouw’s beste vriend speelt op de achtergrond. “Marilyn Monroe bestaat niet”, fluistert de ster in de film. “Als ik uit mijn kleedkamer kom, ben ik Norma Jean. Ik ben haar nog steeds als de camera draait. Marilyn Monroe bestaat alleen op het scherm.”

De Armas onthulde eerder hoeveel toewijding nodig is voor haar verbluffende debuut als Monroe. “We hebben uren aan deze film gewerkt, bijna een jaar lang elke dag”, legt De Armas uit in een interview met Netflix-wachtrij. ‘Ik las Joyce’s roman, bestudeerde honderden foto’s, video’s, geluidsopnamen, films – alles wat ik te pakken kon krijgen. Elke scène is geïnspireerd op een bestaande foto.”

Een paar weken geleden deelde de Armas nog een Instagram-bericht toegewijd aan blond, waarin de visie voor de film werd beschreven, die was “een versie van het leven van Marilyn Monroe door haar lens te presenteren … om te ervaren hoe het werkelijk voelde om niet alleen Marilyn te zijn, maar ook Norma Jeane”, schreef ze. “Ik vond dat de meest gedurfde, onbeschaamde en feministische kijk op haar verhaal die ik ooit had gezien.”

En het is duidelijk dat de rol belangrijk is voor de Armas – op 1 juni, de verjaardag van Norma Jean, plaatste de ster een eerbetoon met: “Gefeliciteerd Norma. Ik kan niet wachten om je dit jaar te vieren. ️.”

We zijn volledig verslaafd aan zowel de magnetische trailer van de film als de toewijding van de Armas aan de iconische rol. We weten niets over u, maar we bereiden ons al voor op de releasedatum van 28 september.

Misschien vind je dit ook leuk#Fans #verliezen #het #schokkende #transformatie #van #Ana #Armas #Marilyn #Monroe

Leave a Comment

Your email address will not be published.