Southwest Airlines introduceert een extraatje waar klanten dol op zullen zijn

De luchtvaartindustrie, evenals de wereld in het algemeen, stond aan de grond toen de covid in maart 2020 toesloeg.

Uiteindelijk waren er in 2020 enkele vluchten beschikbaar met verbeterde veiligheidsmaatregelen, maar relatief weinig mensen hadden zin om het risico te nemen. Het was dan ook geen verrassing toen de International Air Transport Association bevestigde dat 2020 het slechtste jaar ooit in de sector was.

De vraag schoot snel weer omhoog toen er in 2021 vaccins beschikbaar kwamen, maar vanaf daar ging het niet van een leien dakje, aangezien bagage steeds verloren ging en vliegen duurder dan ooit werd, waarbij de ticketprijzen met 25% stegen, als gevolg van factoren variërend van van inflatie tot personeelstekorten tot torenhoge brandstofprijzen.#Southwest #Airlines #introduceert #een #extraatje #waar #klanten #dol #zullen #zijn

Leave a Comment

Your email address will not be published.