Emily Ratajkowski heeft subtiel bevestigd dat haar man bedrogen was door een reeks duistere tweets te liken tijdens hun scheiding

Een van de tweets die Emily leuk vond, luidt: “Emrata eindelijk vrij van die man, bewijst gewoon dat god echt heel echt is.”

Emily Ratajkowski is altijd ongelooflijk privé geweest als het op haar huwelijk aankomt.

In februari 2018 maakte het model op Instagram bekend dat ze in het geheim was getrouwd met acteur en producer Sebastian Bear-McClard in een gerechtsgebouw in New York City.

Op het moment van hun huwelijk waren Emily en Sebastian nog maar een paar weken aan het daten, maar later onthulde ze dat ze elkaar al jaren kenden.

Maanden na hun huwelijk, zei Emily verder… Druk vanavond: “We kenden elkaar al heel lang en hij maakt graag grapjes: ‘Ja, iedereen denkt dat we snel getrouwd zijn, maar je hebt me twee jaar doorgelicht.'”

Michael Kovac / Getty Images voor Champagne Collet

En in oktober 2020 was Emily dolgelukkig toen ze in een essay voor Vogue onthulde dat ze zwanger was.

“Zwangerschap is van nature eenzaam; het is iets wat een vrouw alleen doet, in haar lichaam, ongeacht haar omstandigheden”, schreef ze destijds. “Ondanks het feit dat ik een liefhebbende partner en veel vrouwelijke vrienden heb die klaar staan ​​om de gruizige details van hun zwangerschap te delen, ben ik uiteindelijk alleen met mijn lichaam in deze ervaring.”

“Er is niemand die het bij mij voelt – de scherpe spierpijn in mijn onderbuik die uit het niets komt terwijl ik een film kijk of de pijnlijke zwaarte van mijn borsten die me nu elke ochtend als eerste begroet,” zei ze . “Mijn man heeft geen lichamelijke symptomen tijdens ‘onze’ zwangerschap, nog een herinnering aan hoe verschillend de levenservaring van een vrouw en een man kan zijn.”

Emily was ook open over haar tegenstrijdige opvattingen over het krijgen van een zoontje of dochtertje. Terugkijkend op een klein meisje schreef ze: “Ik vecht nog steeds regelmatig tegen onderbewuste en geïnternaliseerde vrouwenhaat, waarbij ik mezelf betrap terwijl ik de breedte van mijn heupen meet tegen die van een andere vrouw. Wie zal zeggen dat ik mijn dochter ertegen kan beschermen?”

Maar als ze een jongen zou krijgen, vreesde ze “per ongeluk de onvoorzichtigheid en het gebrek aan bewustzijn te cultiveren die zo handig zijn voor mannen.” Emily voegde toe: “Ik heb veel te veel blanke mannen gekend die zich door de wereld verplaatsen zonder zich bewust te zijn van hun voorrecht, en ik ben getraumatiseerd door veel van mijn ervaringen met hen.”

De ster beviel op 8 maart 2021 van een kleine jongen, die zij en Sebastian Sylvester noemden.

Na de aankomst van Sylvester vertelde Emily aan Elle dat ze onmiddellijk opluchting voelde toen ze hoorde dat ze een jongen kreeg.

“Ik wilde aanvankelijk een dochter, maar toen ik erachter kwam dat ik een zoon kreeg, was ik zo opgelucht”, gaf ze toe. “Omdat ik denk dat het zou opvoeden – ik wil meer kinderen, dus het kan iets zijn waar ik mee te maken heb later – ver voor de puberteit geseksualiseerd worden en je ervan bewust zijn.”

Emily deelde ook enig inzicht in haar geboorte-ervaring en vertelde de publicatie: “Het was een van de krachtigste fysieke ervaringen, in een kamer zijn en mijn lichaam vertrouwen – ook al zijn er mensen om me heen die zeggen dat ze het beter weten dan ik of dat ze er op de een of andere manier recht op hebben – had een enorme impact.”

En hoewel de ster consequent open is geweest over het moederschap en zelfs foto’s van haar zoon op Instagram heeft gedeeld, is ze altijd ongelooflijk kort gebleven over haar en Sebastian’s relatie.

Dus toen de geruchten dat ze uit elkaar gingen eerder dit jaar de ronde deden, was het niet verwonderlijk dat Emily niet reageerde op de speculatie.

Mensen begonnen zich voor het eerst af te vragen wat de status van hun huwelijk was toen Emily stopte met het dragen van haar trouwring in het openbaar. Ze plaatste vorige maand ook geen openbaar bericht aan Sebastian voor Vaderdag.

Vorige week vertelde een bron later aan Entertainment Tonight dat het stel ging scheiden. “Emily en Sebastian zijn uit elkaar. Ze hadden al een tijdje problemen als koppel”, legt de bron uit. “Emily past zich aan aan deze verandering en is van plan om binnenkort een echtscheiding aan te vragen.”

Een andere insider vertelde Page Six dat ze uit elkaar gingen omdat Sebastian “een seriebedrieger” is en Emily ontrouw was geweest.

Nogmaals, Emily gaf geen commentaar op de rapporten, maar ze leek deze week subtiel te bevestigen dat de geruchten waar waren met wat stiekeme Twitter-activiteit.

Fans met arendsogen merkten dat de ster een reeks tweets leuk vond om over haar huwelijksbreuk te praten.

Via haar Twitter-likes suggereerde Emily dat ze haar scheiding “viert”, en ze leek zelfs haar goedkeuring te geven aan een tweet die Sebastian een “kleine bitch” noemde door hem leuk te vinden.

“Ik kan niet geloven dat die kleine teef emrata heeft bedrogen”, luidde de tweet.


Twitter: @tretslut

De andere tweets die Emily leuk vond over haar breuk, luidden: “Meisjes, hoe vieren we Emrata’s scheiding” en “Emrata eindelijk vrij van die man bewijst gewoon dat god eigenlijk heel echt is.”


Twitter: @coolpilled

Emily heeft nog steeds geen officiële verklaring afgegeven over haar en Sebastian’s huwelijk, maar als haar sociale media-activiteit iets is om aan te nemen, is het redelijk om aan te nemen dat het echt voorbij is.#Emily #Ratajkowski #heeft #subtiel #bevestigd #dat #haar #man #bedrogen #door #een #reeks #duistere #tweets #liken #tijdens #hun #scheiding

Leave a Comment

Your email address will not be published.