Rapport: Padres, Musgrove sluiten deal van $ 100 miljoen

SAN DIEGO — All-Star rechtshandige Joe Musgrove staat op het punt een vijfjarig contract van $ 100 miljoen te ontvangen van zijn geboorteplaats San Diego Padres, dat volgend jaar ingaat.

“We zijn hier al een tijdje mee bezig. We zijn zeker zo close als we tijdens het hele proces zijn geweest, maar ik zou niet zeggen dat het klaar is”, zei Musgrove nadat de Padres de Minnesota Twins 10- 1 vrijdagavond.

Twee mensen met kennis van de deal zeiden voor de wedstrijd dat het in de komende dagen zou moeten worden afgerond. De mensen spraken The Associated Press op voorwaarde van anonimiteit omdat de deal niet rond is.

Musgrove zei dat zijn zaakwaarnemer het me “gemakkelijk heeft gemaakt” door het zwaartepunt van de onderhandelingen tijdens het seizoen te nemen, “en dan praten we ‘s nachts en bespreken we wat de opties zijn, hoe het eruit ziet, hoe de cijfers eruit zouden zien. als we daar komen, gaat dat het doen, gaat het het niet doen?

“Het was relatief eenvoudig. Het was vermoeiend,” voegde Musgrove eraan toe. “Ik blijf erover praten en zo. Er constant over praten is een beetje vermoeiend geworden, maar ik ben enthousiast over het hele ding. Hoe beter ik werp, hoe beter ik mezelf in plaats. Als een deal komt langs de weg, nog beter.”

De deal werd voor het eerst gemeld door de New York Post.

Musgrove zou de eerste werper in de geschiedenis van Padres zijn die een contract van $ 100 miljoen verdient, volgens onderzoek van ESPN Stats & Information.

Musgrove, die uit de eerste All-Star Game-optreden van zijn zevenjarige carrière komt, is 8-3 met een ERA van 2.63 op weg naar zijn geplande thuisstart tegen de Twins op zaterdag. Hij heeft een salaris van $ 8.625.000 en lag op schema om in aanmerking te komen voor free agency na de World Series.

De twee partijen spraken met de All-Star Game, maar konden niets voor elkaar krijgen.

“We hebben die paar dagen niet veel gecommuniceerd zoals we wilden, dus we hebben de volgende paar dagen geprobeerd om wat achterstand in te halen. De gesprekken gingen erg goed. We zijn zeker een stuk dichterbij gekomen,” Musgrove gezegd.

Musgrove groeide op in een buitenwijk van El Cajon en speelde op Grossmont High. Hij groef zichzelf in de overlevering van Padres toen hij de eerste no-hitter in de franchisegeschiedenis gooide in slechts zijn tweede start voor San Diego, in Texas op 9 april 2021. Het was in de 8.206e reguliere seizoenswedstrijd van het team.

Hij groeide op als Padres-fan en zijn familie had ooit seizoenskaarten. Hij verafgoodde Jake Peavy, die in 2007 de NL Cy Young Award won met de Padres, en draagt ​​nummer 44 ter ere van Peavy. Toen hij 18 was, kreeg hij een tatoeage van een honkbal met het logo van de Padres erin, samen met zijn achternaam en het jaar waarin hij werd geboren.

Musgrove werd op 19 januari 2021 uit Pittsburgh verkregen als onderdeel van een transactie met drie teams. Hij is 48-50 met een 3.83 ERA in zijn carrière.

Musgrove zei dat het “heel spannend” zou zijn om nog vijf jaar in San Diego te blijven.

“Toen ik hier voor het eerst kwam, was alleen het idee om in San Diego te blijven genoeg voor mij. Spelen in mijn geboortestad, met mijn familie hier, mijn vrienden, om alle dingen te ervaren waar ik als kind van droomde en dat te beleven ,” hij legde uit. “Maar hoe langer ik hier heb doorgebracht, hoe meer het gaat over de mensen in de kamer en het personeel en de groei die ik hier doormaak. Dus de greep van mensen heeft het aantrekkelijker gemaakt dan het feit dat het mijn geboorteplaats is.” .”

Hij noemde met name teamgenoten Manny Machado en Fernando Tatis Jr., en zei dat het idee om de komende vijf jaar naast die sterren te spelen “iets was dat me enorm aansprak.”

Padres-manager Bob Melvin, die zijn rotatie op een rij zette zodat Musgrove dit jaar de thuisopener zou beginnen, zei dat hij graag zou zien dat het contract definitief zou worden “en dat zou iedereen in de kamer ook doen. Hij is die man voor ons geworden, waar het zou wees welkom bij ons en de spelers, maar zeker ook bij de stad.”

Musgrove werd geselecteerd door de Toronto Blue Jays in de eerste ronde van de amateur draft van 2011 en verruilde in juli 2012 voor Houston zijn Hoofdklasse-debuut bij de Astros. Hij behaalde de overwinning in Game 5 van de World Series 2017, die de Astros wonnen in zeven wedstrijden van de Los Angeles Dodgers. De Astros ruilden hem in januari 2018 naar Pittsburgh als onderdeel van de deal voor Gerrit Cole.

De Associated Press heeft bijgedragen aan dit rapport.

#Rapport #Padres #Musgrove #sluiten #deal #van #miljoen

Leave a Comment

Your email address will not be published.