SmackDown samenvatting & reacties: Op naar SummerSlam

Roman Reigns en Brock Lesnar hebben een lange geschiedenis, het soort geschiedenis waarop je kunt putten om een ​​eenvoudig verhaal te vertellen op weg naar weer een grote wedstrijd tussen de twee. Dat is min of meer wat we kregen op de plek van het hoofdevenement van Vrijdagavond SmackDown deze week in Atlanta.

Paul Heyman werd beschuldigd van het zeggen van een paar woorden, maar hij hoefde niet veel te zeggen. Dit is het soort wedstrijd dat zichzelf verkoopt.

In plaats daarvan gingen ze met alles eromheen, net genoeg om er wat intriges aan toe te voegen. Theorie viel Lesnar van achteren aan voordat hij Heyman in handen kon krijgen, en Brock vernietigde de arme man absoluut omdat Vince blijkbaar vergat hem te leren dat je Lesnar niet in de rug aanvalt, maar hem in het kruis.

Recht op de grootste zwakte af, jongen.

Terwijl Theory probeerde weg te rennen, kwam Drew McIntyre ter plaatse om hem neer te leggen met een Claymore voordat hij naar Lesnar staarde. Dat kan heel goed zijn wat de toekomst in petto heeft. Waarschijnlijk niet, maar misschien!

Het was een beetje vreemd om deze show zonder Roman Reigns te hebben, maar dat is een realiteit waar we op dit moment gewoon aan moeten wennen. De parttime status van de topmannen zal een belangrijk gespreksonderwerp worden voor McIntyre, dus we zullen het ermee moeten doen.


Een tijdje geleden waren er berichten dat Vince McMahon wilde dat Ronda Rousey meer glimlachte. Als je dacht dat dat min of meer indruiste tegen alles wat Rousey altijd interessant maakte, was je een van de velen.

Ze corrigeren misschien hun koers nu McMahon eruit ligt.

Dat is zeker hoe het voelde in deze show, waar Rousey weer haar zeer pissige zelf was, op zoek naar wat kont en wat namen wilde nemen. Ze is tenslotte de “slechtste vrouw op aarde”. Het belangrijkste doel had altijd moeten zijn om de badass er altijd echt badass uit te laten zien, en tegelijkertijd nieuwe en interessante manieren te vinden om dat duidelijk te maken.

Hier bereikten ze dat door Shotzi te laten opscheppen over het behalen van een overwinning op Aliyah en Rousey kwam ter plaatse om haar te vertellen dat ze uit de dodge moest komen. Toen Shotzi terugkwam met “oh, hey Ronda” en probeerde een klap uit te delen, legde Ronda haar gemakkelijk op haar kont en antwoordde soepel “Dag, Shotzi.”

Dat is stoer.

Ze pakte de microfoon en struikelde een beetje over haar woorden terwijl ze begreep hoe boos ze was, wat duidelijk een stap terug is, maar ze maakte het goed door tegen een willekeurige man in de menigte te zeggen: “Hou je mond, en je moeder heeft je in de steek gelaten .”

Ook behoorlijk stoer.

Je hoeft geen Rousey-fan te zijn om dit te steunen, simpelweg omdat het niet zozeer Rousey is, maar eerder een teken dat er nu creatieve geesten zijn die begrijpen hoe ze iemand als Rousey daadwerkelijk kunnen gebruiken. Dit is goed!

Het leidde er allemaal toe dat Rousey samenwerkte met haar tegenstander op ZomerSlam, Liv Morgan, in een wedstrijd tegen Natalya & Sonya Deville. Ze vertelden ook een goed verhaal met de wedstrijd, waarbij Morgan herhaaldelijk weigerde Rousey te taggen omdat ze zo graag wilde laten zien dat ze alleen kon winnen en ze Ronda niet nodig had.

Ten slotte kwam Morgan zo dichtbij dat Rousey zichzelf gewoon kon taggen, waarna ze wild op Deville uitging en haar met het enkelslot tikte terwijl Morgan voor Natalya zorgde. Opvallend was dat Morgan pas won nadat Ronda binnenkwam.

Dit was een geweldige manier om op te bouwen naar hun titelwedstrijd bij ZomerSlam.


De rest
  • WWE opende deze show met Drew McIntyre en Sheamus die eindelijk hun goede ouderwetse donnybrook-wedstrijd hadden, vermoedelijk omdat ze de volgende topkandidaat op de PPV van september aan het begin van de show wilden opzetten, zodat ze aan het einde van de show konden bouwen naar de PPV van morgenavond . Ze eindigden dit segment nog steeds met Theory die McIntyre aanviel, omdat ik denk dat Theory op dit moment zijn hand moet hebben in niet minder dan 50 procent van alle segmenten in elk WWE-programma. Hoe dan ook, de wedstrijd zelf was een leuke gimmick-up vechtpartij die goed werd ontvangen door de fans in de arena. Geen verrassing dat McIntyre die headlinerplek in Cardiff krijgt.
  • Ik geniet echt van Pat McAfee en hoop dat ze hem nog een paar programma’s laten werken terwijl hij bij WWE is, maar het zou fantastisch zijn als ze met betere creatievelingen voor die programma’s zouden komen dan “een man die hem niet mag, hem lastigvalt / aanvalt terwijl hij probeert om zijn commentaarwerk te doen.” Deze keer was het Bum Ass Corbin die achter hem schreeuwde vanuit de menigte – hij kocht hier blijkbaar een kaartje voor – terwijl ze een volledige advertentie voorleest voor de ZomerSlam kaart. Het was enorm vervelend, en niet op een goede manier. Het stond ook in de weg van het eigenlijk interessante hier, dat hij een bord omhoog hield met een foto van McAfee’s mugshot van zijn arrestatie in 2010 wegens openbare dronkenschap. Het probleem is dat er waarschijnlijk veel WWE-fans zijn, waarschijnlijk de overgrote meerderheid, die niet eens zoveel weten. Ze hebben nooit de moeite genomen om het op enigerlei wijze uit te leggen. Gebruikte het gewoon voor een goedkope plek en liet het onverklaard over aan een publiek dat die uitleg vrijwel zeker nodig heeft. Het segment eindigde natuurlijk met Corbin die op de rails sprong en McAfee in de noten zette.
  • We zouden een wedstrijd tussen Aliyah en Lacey Evans krijgen, maar de laatste was niet medisch goedgekeurd, zoals ons werd verteld, en in plaats daarvan kregen we Aliyah vs. Shotzi. Uiteindelijk scoorde Shotzi de overwinning met een gedempt antwoord.
  • De Usos en The Street Profits kwamen samen met Jeff Jarrett om de regels voor de titelwedstrijd van het tagteam op SummerSlam door te nemen. Hij maakte duidelijk dat zijn enige taak is om tot drie te tellen als iemand zijn schouders naar beneden heeft, maar dat is bij SummerSlam en als ze hier willen vechten, ga ervoor. Dat deden ze en, onvermijdelijk, Jarrett werd absoluut vernietigd door een superkick in het gezicht van Jey Uso. Hij verontschuldigde zich herhaaldelijk, maar Jarrett leek hem niet graag te vergeven en het segment eindigde met The Street Profits die rechtop stond. Een leuk stukje extra intrige, denk ik, niet dat deze wedstrijd het nodig had.
  • Max Dupri is er tenslotte nog! Hij kwam opdagen met Maxxine om de Beachwear-collectie te helpen debuteren in een backstage vooraf opgenomen segment dat je misschien hebt gemist als je tijdens de tweede helft van deze show met je ogen knipperde. Zijn baard begint weer in te groeien en hij leek wat meer ontspannen, maar er was niet veel te halen uit zo’n korte pre-tape.
  • De Vicious Viking Raiders verslaan The New Day en ik kan mezelf hier niets van aantrekken. De wedstrijd was prima, ik ben gewoon niet erg betrokken bij dit hele gebeuren. Na de wedstrijd liepen ze een blessurehoek op Xavier Woods, waarbij ze hun schilden gebruikten om hem neer te slaan en een stoel om zijn enkel te bezeren.

Dit was over het algemeen een vrij goede show!

Graad B

Jouw beurt!

#SmackDown #samenvatting #reacties #naar #SummerSlam

Leave a Comment

Your email address will not be published.