‘Wordle’ vandaag: hier is het antwoord, hints voor 30 juli

Het is zaterdag, wees blij! Of je nu een hectisch weekend voor de boeg hebt of 48 uur weinig gepland hebt, wat is een betere manier om dingen te beginnen dan met een beetje Wordle? Als u echter problemen ondervindt bij het vinden van de oplossing, hebben wij u gedekt. Het enige dat je nodig hebt, is een duwtje of twee en je bent op weg.

Het antwoord op de 30 juli woord, puzzel #406, is te vinden aan het einde van dit artikel, of je kunt gewoon verder lezen voor een paar tips, zachte hints en strategieën om je elke dag te helpen.

Waar ging Wordle Komt van?

Voormalig Reddit-engineer Josh Wardle bedacht de game in 2021 als een privéoefening voor hem en zijn woordspel-liefhebbende partner. Het werd uiteindelijk een hoofdbestanddeel van hun familie WhatsApp-berichten, en toen begon Wardle te vermoeden dat hij misschien iets speciaals genoeg had om een ​​bredere release te verdienen.

Duizenden mensen over de hele wereld spelen dit spel nu elke dag, en fans hebben zelfs alternatieven gemaakt voor Wordle geïnspireerd op het oorspronkelijke formaat. Dit omvat muziekidentificatiespel HeardleHollywood-nerdfavorieten acteur en ingelijsten variaties zoals Dordle en Quordle die jou maken raad meerdere woorden tegelijk.

Niet de dag die je zoekt? Je vindt de Wordle antwoord voor 29 juli hier.

Wat is het beste? Wordle beginwoord?

We hebben enkele ideeën om u te helpen bij het kiezen van de perfecte eerste zet. Dergelijke tips omvatten het kiezen van een woord met ten minste twee verschillende klinkers om die bouwstenen in of uit te regeren, plus een paar veel voorkomende medeklinkers zoals S, T, R of N.

En zelfs als je gehecht bent aan je wiskundig correcte starter, als het eenmaal het antwoord op een bepaalde dag is, zal het een paar jaar niet meer het antwoord zijn – dus als je toevallig het ongrijpbare 1/6-resultaat krijgt, vier het dan door je startvijf uit te wisselen.

Wat is er gebeurd met de Wordle archief?

Terwijl je ooit het hele archief met puzzels uit het verleden kon spelen, werd het archief op verzoek van de New York Timesvolgens de maker van de site.

Is Wordle word moeilijker?

Als je hebt gevonden Wordle te gemakkelijk, er is een harde modus die je kunt inschakelen om jezelf meer uitdaging te geven. Maar tenzij u deze modus activeert, kunnen we u verzekeren dat: Wordle wordt niet moeilijker.

Waarom zijn er twee verschillende? Wordle antwoorden op sommige dagen?

Het hele punt van Wordle is dat iedereen dezelfde puzzel oplost, met hetzelfde antwoord, waar ter wereld je ook bent. Af en toe accepteert het puzzelspel echter twee verschillende juiste oplossingen op dezelfde dag. Deze afwijking is te wijten aan veranderingen in de New York Times begon te maken nadat het was verworven Wordle eerder dit jaar vormen schrappende woorden de originele lijst van Wardle die het team als obscuur of mogelijk aanstootgevend beschouwt.

Om er zeker van te zijn dat je altijd dezelfde puzzel krijgt als alle anderen, ververs je je browser voordat je gaat spelen – maak je geen zorgen, de site houdt je streak vast.

ZIE OOK:

Wordle-geobsedeerd? Dit zijn de beste woordspelletjes om IRL te spelen.

Een subtiele hint voor de Wordle antwoord op 30 juli

Denk aan kaartspellen.

Wordle vandaag is een woord van 5 letters dat begint met…

…de letter B!

Is dat van vandaag? Wordle woord een dubbele letter hebben?

Ja, dat doet het zeker.

Wordle vandaag: wat is het antwoord?

Klaar?

Het is tijd om de oplossing te onthullen.

Zijn…

BLUFFEN.

Rapportage door Caitlin Welsh, Sam Haysom, Amanda Yeo en Adam Rosenberg hebben bijgedragen aan dit artikel.#Wordle #vandaag #hier #het #antwoord #hints #voor #juli

Leave a Comment

Your email address will not be published.