Alle Homers van Aaron Judge, van 1 tot 41

Met een ontploffing van 449 voet naar links in het midden in de derde inning op 29 juli, werd Aaron Judge of the Yankees de eerste speler in de Major League Baseball die dit seizoen 40 homeruns bereikte. Dat zou niet als een verrassing moeten komen, aangezien hij ook de eerste was met 10, 20 en 30.

In de achtste inning plaatste Judge een uitroepteken op zijn dag en sloeg een grand slam voor nummer 41 die een close-game in een klapband veranderde.

Terwijl Judge het homerunrecord van één seizoen van de Yankees nastreeft – elke niet-Yankee die ten minste 60 homeruns heeft geslagen, is in verband gebracht met prestatieverhogende medicijnen – volgen we zijn voortgang ten opzichte van waar Roger Maris in 1961 was (toen hij hit 61) en waar Babe Ruth was in 1927 (toen hij 60 raakte).

Werper: Kris Bubic, KCR | Inning: 3
Loc: Links-Centrum | Afstand: 449 voet

Werper: Jackson Kowar, KCR | Inning: 8
Plaats: Rechts | Afstand: 370 voet | Boxscore

Na MJ Melendez beroven van een homerun in de eerste inning sloeg Judge een homerun met twee runs in de derde voor zijn 40e. Vijf innings — en één regenvertraging — later ging hij weer diep, dit keer met de honken vol. Hij eindigde het spel 3 voor 5 met 6 RBI “Pak gewoon de toverstaf en doet zijn ding”, zei Yankees-ace Gerrit Cole over Judge.

Weglopen | Werper: Scott Barlow, KCR | Inning: 9
Loc: Links-Centrum | Afstand: 431 voet | Boxscore

“Het blijft me verbazen over het seizoen dat hij aan het samenstellen is”, zei manager Aaron Boone over Judge’s homerun in de negende inning op Scott Barlow, die de Yankees hun enige run van de dag opleverde — en een overwinning thuis. Boone voegde toe: “Krijgt gewoon een worp en om het in de lucht te steken waar hij deed, is gewoon, niet veel mensen kunnen het zo raken en eruit rijden zoals hij deed.”

Werper: Taijuan Walker, NYM | Inning: 1
Loc: Rechts-Centrum | Afstand: 423 voet | Boxscore

Judge en Anthony Rizzo sloegen back-to-back homeruns in de eerste helft van de eerste inning, maar de Mets antwoordden met vier runs in de tweede helft van de eerste en kruisten naar een 6-3 overwinning.

Werper: Dean Kremer, BAL | Inning: 3
Locatie: Links | Afstand: 456 voet | Boxscore

“Ik heb veel van de groten gezien – Albert Pujols en Miguel Cabrera – die altijd boven de .300 schoten en de kracht kwam er gewoon bij”, zei Judge nadat hij zijn gemiddelde voor het seizoen had verhoogd tot .294. “Dat is altijd een doel van mij geweest om boven de .300 te komen en we zullen ernaar blijven werken.”

nr. 35 | Werper: Tyler Wells, BAL | Inning: 3
Loc: Links-Centrum | Afstand: 436 voet

Nr. 36 | Werper: Tyler Wells, BAL | Inning: 5
Loc: Links-Centrum | Afstand: 465 voet | Boxscore

“Het helpt niet als je het in het midden naar hem gooit”, zei Tyler Wells over Judge, die “MVP”-gezangen kreeg ondanks dat het spel in Baltimore werd gespeeld. “De eerste homerun die ik hem gaf, ik probeerde daar naar boven te gaan, maar ik kreeg het er gewoon niet genoeg in. De tweede, hij nam gewoon een worp in het midden en hij sloeg een lange weg. ”

Werper: Brandon Bielak, HOU | Inning: 9
Locatie: Links | Afstand: 410 voet | Boxscore

De drie-run homerun van Judge in de negende belandde op de treinsporen boven de muur in het linkerveld in Houston’s Minute Maid Park, maar dat was niet genoeg tegen de Astros, want de Yankees verloren met 7-5.

16 juli

Nr. 32 | Werper: Nick Pivetta, BOS | Inning: 5
Locatie: Links | Afstand: 401 voet

Nr. 33 | Werper: Kaleb Ort, BOS | Inning: 6
Loc: Links-Centrum | Afstand: 444 voet | Boxscore

“Het is ongelooflijk”, zei Judge toen hem werd verteld dat hij 59 homeruns op tempo had met nog één wedstrijd te gaan voor de All-Star break. “We hebben nog een dag. Snijd me nu niet te kort.”

Werper: Jeff Hoffman, CIN | Inning: 8
Loc: Rechts-Centrum | Afstand: 435 voet | Boxscore

“Hij is een van de beste werpers in de competitie”, zei Judge over de rechtshandige starter Luis Castillo nadat hij slechts één punt had toegestaan ​​in zeven innings en de Reds de Yankees versloegen in de 10e. “Hij liet gewoon niet te veel fouten voor ons om te raken. Als je er 100 hebt en je bent de hoeken aan het schilderen, dan wacht je een zware dag.”

Werper: Manny Bañuelos, PIT | Inning: 8
Locatie: Links | Afstand: 419 voet | Boxscore

“Het is moeilijk voor mij om dat te begrijpen,” zei manager Aaron Boone, wiens carrière-high 26 homeruns was in 2002, over Judge die een einde maakte aan een vijf-game homerless streak om nummer 30 te raken in een 16-0 overwinning tegen Pittsburgh. ‘Dus het was behoorlijk indrukwekkend, wat dan ook – halverwege hier – het soort honkbal dat hij speelt. Het is duidelijk dat de kracht daar was.”

Werper: Cole Irvin, OAK | Inning: 1
Locatie: Links | Afstand: 429 voet | Boxscore

“Het zou geweldig zijn als het zou gebeuren”, zei Judge over het concept om dit seizoen 62 homeruns te slaan. “Het wordt iets dat best gaaf is, maar ik denk dat het nog beter zou zijn om aan het eind van het jaar een ring om mijn vinger te hebben.”

Weglopen | Werper: Seth Martinez, HOU | Inning: 10
Loc: Links-Centrum | Afstand: 417 voet | Boxscore

“Ik heb hem gezegd dat ik ermee moet stoppen hem als vanzelfsprekend te beschouwen”, zei manager Aaron Boone nadat Judge in de 10e inning een homerun van drie punten had geslagen om de Yankees een enorme overwinning op Houston te bezorgen.

Nr. 26 | Werper: Shane Baz, TB | Inning: 4
Locatie: Links | Afstand: 396 voet

Nr. 27 | Werper: Colin Poche, TB | Inning: 7
Locatie: Links | Afstand: 406 voet | Boxscore

Judge’s 22e multihomerwedstrijd in zijn carrière hielp een enorm hete Isaac Paredes te compenseren, die vier keer had gehomed in twee wedstrijden voor de Rays.

Werper: Shane McClanahan, TB | Inning: 1
Plaats: Rechts | Afstand: 364 voet | Boxscore

Toen hem werd gevraagd wat de Yankees naar een 13e opeenvolgende overwinning in eigen huis dreef, zei Judge: “De fans. Ze zijn luid, ze zijn de hele wedstrijd op de been, vanaf de eerste worp waren ze daar en toen de top van de negende waren ze aan het schreeuwen. ” Ook helpend: de korte homerun van Judge tegen Shane McClanahan, een favoriet voor de American League Cy Young Award, zou in geen ander stadion over de omheining zijn gekomen.

Nr. 23 | Werper: Matt Swarmer, CHC | Inning: 1
Locatie: Links | Afstand: 383 voet

Nr. 24 | Werper: Matt Swarmer, CHC | Inning: 5
Loc: Links-Centrum | Afstand: 431 voet | Boxscore

“Het is leuk, ik vind het niet erg om te beginnen”, zei Judge nadat hij zijn tweede leadoff-homer had geslagen. “Het maakt niet uit of ik voorloop of als tweede raak.”

Werper: Cole Sands, MIN | Inning: 1
Plaats: Centrum | Afstand: 431 voet | Boxscore

“Niemand hoeft het gevoel te hebben dat ze alles moeten doen”, zei Judge nadat hij en Giancarlo Stanton voor de 23e keer in vijf seizoenen in dezelfde wedstrijd homerden. “Hé, als we die keer geen hit krijgen of de klus niet klaren, weet ik dat de man achter me het zal oppakken.”

Werper: Beau Brieske, DET | Inning: 1
Plaats: Rechts | Afstand: 378 voet | Boxscore

Een leadoff home run zette de toon in de vijfde overwinning van de Yankees op rij.

Werper: Elvin Rodriguez, DET | Inning: 3
Plaats: Rechts | Afstand: 378 voet | Boxscore

Judge werd de eerste speler in de majors dit seizoen die 20 homeruns bereikte, met zijn explosie in de derde inning vlak voor de juichende sectie van de Judge’s Chambers in het rechterveld.

Werper: Shohei Ohtani, LAA | Inning: 3
Locatie: Links | Afstand: 405 voet | Boxscore

“Ze zijn echt goed in het lezen van werpers”, zei Joe Maddon, de toenmalige manager van de Angels, nadat Shohei Ohtani drie homeruns had toegestaan ​​tegen de Yankees, waaronder één voor Judge. “Ze zijn er heel goed in.”

Werper: Colin Poche, TB | Inning: 8
Loc: Rechts-Centrum | Afstand: 420 voet | Boxscore

Judge was de aangewezen slagman van het team en sloeg twee honkslagen, waaronder een homer in de achtste, maar dat was niet genoeg in een 4-2 nederlaag.

Nr. 16 | Werper: Jordan Lyles, BAL | Inning: 1
Loc: Links-Centrum | Afstand: 418 voet

Nr. 17 | Werper: Jordan Lyles, BAL | Inning: 5
Locatie: Links | Afstand: 405 voet | Boxscore

“Het is echt speciaal”, zei manager Aaron Boone na de 20e multihomewedstrijd van Judge. “Soms neem ik het als vanzelfsprekend aan, maar nu niet. Hij is een heel speciale speler en hij draagt ​​ons duidelijk aanvallend.”

Werper: Kendal Graveman, CHW | Inning: 8
Locatie: Links | Afstand: 431 voet | Boxscore

Judge’s homerun in de achtste inning bracht de wedstrijd kort in evenwicht, maar Chicago scoorde twee runs in de negende om te winnen.

Nr. 13 | Werper: Spenser Watkins, BAL | Inning: 3
Loc: Rechts-Centrum | Afstand: 410 voet

Nr. 14 | Werper: Joey Krehbiel, BAL | Inning: 5
Plaats: Centrum | Afstand: 422 voet | Boxscore

“Ik heb mijn les geleerd en besloot daarna naar het rechterveld te gaan”, zei Judge nadat zijn ontploffing in de eerste inning 399 voet was, maar werd tegengehouden door een nieuwe muur in het linkerveld bij Camden Yards.

Werper: Vince Velasquez, CHW | Inning: 4
Plaats: Rechts | Afstand: 355 voet | Boxscore

“We zijn in brand gestoken”, zei White Sox-manager Tony La Russa nadat Judge en Giancarlo Stanton beiden homerden voor de Yankees. “Het was bijna altijd dat we onze locatie misten. Je zou zien dat de vanger de werper op een andere plaats neerzet en mist. Dat is wat een slager hoort te doen. Ze hebben het gestraft.”

Werper: Ryan Burr, CHW | Inning: 7
Locatie: Links | Afstand: 456 voet | Boxscore

“Je weet dat als je het niet voor elkaar krijgt, de man voor of achter je het zal doen,” zei Giancarlo Stanton in een wedstrijd waarin hij, Judge en Josh Donaldson allemaal homerden. “Het is goed, het laat je een beetje diep in je slagbeurt komen en je plan niet overhaasten en proberen zo goed mogelijk uit te voeren.”

Weglopen | Werper: Jordan Romano, TOR | Inning: 9
Locatie: Links | Afstand: 414 voet | Boxscore

“Het is een raar gevoel”, zei Judge na het raken van een walk-off homer tegen Toronto. “Je hoort het publiek gek worden en je ziet de bank, je ziet jongens over de reling springen. Een bijzonder moment dat je met ze mag delen.”

Werper: Alek Manoah, TOR | Inning: 6
Locatie: Links | Afstand: 427 voet | Boxscore

“Het heeft ons zeker wat leven ingeblazen”, zei manager Aaron Boone over het schot van 427 voet van Judge.

Nr. 7 | Werper: Daniel Lynch, KCR | Inning: 1
Plaats: Rechts | Afstand: 456 voet

Nr. 8 | Werper: Josh Staumont, KCR | Inning: 9
Plaats: Centrum | Afstand: 395 voet | Boxscore

“Wat kan ik zeggen?” werper Luis Severino vroeg naar Judge, die homerde in de eerste en negende inning. “Die man is een monster.”

Werper: Dylan Coleman, KCR | Inning: 7
Plaats: Rechts | Afstand: 389 voet | Boxscore

“Het was een spannende wedstrijd”, zei manager Aaron Boone. “We kwamen uit de poorten met drie runs, maar het was 3-2 in de zevende. Er waren een paar hele goede slagbeurten die dat hebben neergezet.”

Werper: Paul Fry, BAL | Inning: 8
Locatie: Links | Afstand: 415 voet | Boxscore

Judge’s vijfde homer van het seizoen kwam na een kostbare reeks fouten van Baltimore. “Als je extra outs krijgt in een honkbalwedstrijd, wil je die altijd verzilveren”, zei eerste honkman Anthony Rizzo.

Werper: Alexander Wells, BAL | Inning: 8
Locatie: Links | Afstand: 392 voet | Boxscore

Judge voegde zich bij Lou Gehrig en Jerry Mumphrey als Yankees om op hun 30e verjaardag te homereren.

Nr. 2 | Werper: Eli Morgan, CLE | Inning: 3
Loc: Rechts-Centrum | Afstand: 397 voet

Nr. 3 | Kan: Tanner Tully, CLE | Inning: 5
Plaats: Rechts | Afstand: 364 voet | Boxscore

“Judgy had vanavond zo’n blik in zijn ogen”, zei manager Aaron Boone. “Soms vertelt hij me dat hij ons te pakken heeft, maar vlak voor de wedstrijd wierp hij me een soort blik toe van: ‘Ik heb dit.'”

Werper: José Berríos, TOR | Inning: 5
Locatie: Links | Afstand: 413 voet | Boxscore

Anthony Rizzo, Gleyber Torres en Judge homerden allemaal, maar het was niet genoeg voor een Yankees-verlies. Judge’s eerste homer van het jaar kwam in de zevende wedstrijd van de Yankees.#Alle #Homers #van #Aaron #Judge #van #tot

Leave a Comment

Your email address will not be published.