Age of Kadarius Toney: Giants WR vindt voet aan de grond onder Brian Daboll

In 1925 Giants Drive sluiten ze hun ogen en openen ze hun verbeelding over hoe en waarom een ​​gezonde Kadarius Toney de competitie stormenderhand kan veroveren.

Als een rookie in de eerste ronde, leek Toney te vaak als een vis in het water, een bewaakte babe in de NFL-bossen van Eight Mile, Ala., wiens veren op sociale media te gemakkelijk werden verstoord. Er waren tijden dat je je afvroeg of Yung Joka – zijn rap-alter ego – een wrede grap zou blijken te zijn over de toenmalige algemeen directeur Dave Gettleman.

En nu?

Het zeldzame talent van Toney, een groeiende band met zijn teamgenoten, een groeiend comfort in het gebouw en op het veld dankzij de komst van de nieuwe hoofdcoach Brian Daboll en een nieuwe cultuur veranderen het verhaal van bliksemafleider in bliksem in een fles.

“De manier waarop hij mensen kan laten missen met de bal in zijn handen, is moeilijk om hem echt met iemand te vergelijken”, vertelde Kenny Golladay aan The Post. ‘Je hebt wel zoiets als Tyreek Hill, maar hij snapt het en gaat. Een man die gewoon snelheid heeft. KT is een beetje van beide, maar hij heeft het vermogen om iemand in een telefooncel echt te laten missen.

“Ik denk niet dat je hem echt kunt vergelijken met iemand anders in de competitie.”

Ik vroeg Golladay om Toney’s ongrijpbaarheid te vergelijken met die van rookie Wan’Dale Robinson.

“Wan’Dale is ongrijpbaar, maar er is een verschil tussen KT ongrijpbaar en Wan’Dale ongrijpbaar,” zei Golladay. “Wan’Dale is een beetje zoals shifty voor zover als een stap snelheid. KT kreeg veel van hem te horen, ik ga niet liegen.”

Kadarius Toney
Kadarius Toney is comfortabeler geworden onder de nieuwe hoofdcoach Brian Daboll.
Corey Sipkin

Toney laat zijn teamgenoten en coaches zien dat voetbal belangrijk voor hem is.

“Stelt vragen wanneer dat nodig is”, zei Golladay. “Wat ik wil zeggen is dat hij zichzelf aan een bepaalde standaard houdt. Iedereen is niet perfect, maar ik weet en ik heb gezien dat wanneer hij een toneelstuk verprutst, hij meer op zichzelf neerkomt dan welke coach dan ook. Dat is precies het soort verwachting dat hij van zichzelf heeft.”

Toney was beperkt tijdens het laagseizoen en onderging een arthroscopische knieoperatie, maar hij is een snelle studie met een hoog voetbal-IQ.

“Als je eenmaal op dat veld staat, is dit het enige dat telt. Dat komt van mensen die echt om voetbal geven’, zei Golladay. ‘En dat kun je over hem vertellen. Zoals ik al zei, gewoon door een mentale fout te maken en hij komt terug naar de zijlijn, en het kan je schelen, het kan je schelen of je die fout hebt gemaakt. Dat laat daar veel zien. Als je daar boos over wordt, en het is nog maar dag 3 en het is maar een klein spelletje, dan ben ik daar goed in, want je geeft maar wat.’

En spelers herkennen echt.

“Hij is een van die jongens die als je hem echt leert kennen, als je eenmaal bij hem in de buurt bent, je realiseert hoe nuchter hij is,” zei Xavier McKinney. ‘Hij is een heel sympathieke kerel, iemand waar je graag in de buurt bent. Hij is een concurrent, dat weet ik. Hij is een van die jongens die je mee wilt nemen als je oorlog gaat voeren. We houden van hem.”

Kadarius Toney haalt vrijdag een vangst binnen op het trainingskamp van Giants.
Kadarius Toney haalt vrijdag een vangst binnen op het trainingskamp van Giants.
Corey Sipkin

Golladay: “Ik zou gewoon zeggen een man die de hele tijd glimlachend binnenkomt.”

Golladay kan een goede mentor zijn voor Toney.

“Ik zou zeggen, heb geduld met hem”, zei Golladay. “Hij is meer dan wat mensen denken.”

En het klinkt zeker alsof Toney zal profiteren van de coachingverandering van Joe Judge naar Daboll.

“We zijn nog maar net begonnen, maar hebben de cultuur hier zeker veranderd voor zover alleen de hele energie,” zei Golladay. “Je wilt in de buurt van het gebouw zijn. Je wilt binnen in het gebouw zijn, niet in het gebouw en op de klok kijken om te zien wanneer het tijd is om te gaan.”

Brian Daboll, links, viert feest met Kadarius Toney.
Brian Daboll, links, viert feest met Kadarius Toney.
Corey Sipkin

Het opnemen van een Yung Joka-nummer tijdens de training was een leuke bijkomstigheid van Daboll.

“Ik waardeer het dat ze het doen, omdat het de bereidheid toont om een ​​relatie met mij op te bouwen”, zei Toney.

Noch Toney (39 ontvangsten, 420 yards op 57 doelen) noch Golladay (37-521) vingen vorig seizoen een TD-pass. Als ze op het veld kunnen blijven, is dat onmogelijk te repliceren in de Daboll-aanval.

‘Ik vind het geweldig, man,’ zei Golladay. “Het is zeer ontvangervriendelijk. Als we alles eenmaal onder de knie hebben, denk ik dat we heel speciale dingen kunnen doen.”

Toney houdt van de flexibiliteit en vrijheid van routelopen.

“Het geeft een kans om te winnen in plaats van het elke keer op een bepaalde manier te moeten doen”, zei hij.

Het tijdperk van Kadarius komt eraan.

#Age #Kadarius #Toney #Giants #vindt #voet #aan #grond #onder #Brian #Daboll

Leave a Comment

Your email address will not be published.