YourTango

Wekelijkse horoscoop van elk sterrenbeeld voor 1 – 7 augustus 2022

Welkom bij je wekelijkse horoscooplezing, en laten we hopen op een goede voor alle tekens van de dierenriem. We gaan deze week de vruchten plukken van onze inspanningen, dus hopelijk zullen die inspanningen op een intelligente manier worden gedaan.

Deze week lijkt meerdere keren over geld en werkgelegenheid te gaan. De transits werken voor ons op zo’n manier dat het niet uitmaakt welke obstakels ons in de weg staan, we zullen in staat zijn om onze omgeving te begrijpen. Als we bijvoorbeeld de keuze krijgen wat we financieel moeten doen, moeten we ‘het juiste doen’.

VERWANT: Wekelijkse tarotkaartlezing van elke dierenriem voor 1 – 7 augustus 2022

deze week komen er enkele kansen, waaronder geld verdienen op de fairway en door diefstal en oneerlijkheid. Wij, mensen, staan ​​erom bekend dat we tijdens ons leven door schaduwrijke straten lopen, en de sterren zijn zeer vastbesloten om de les van ijver en eerlijke transacties te leren.

Deze week komt met mooie resultaten voor degenen die binnen het regelboek spelen. Er is ook de belofte van gevolgen voor degenen die van dit pad afwijken.

Onze belangrijkste beïnvloeders zijn de Maan oppositie Neptunus, Maan driehoek Pluto, Mars conjunct Uranus en de Maan oppositie Jupiter, om te beginnen. Deze gebeurtenissen zullen ons in het hart van onze verwarring brengen, waar we manieren zullen zoeken om onszelf te helpen.

GERELATEERD: De gelukkigste dag van de maand van elk sterrenbeeld voor augustus 2022#Wekelijkse #horoscoop #van #elk #sterrenbeeld #voor #augustus

Leave a Comment

Your email address will not be published.