Terwijl de handelsdeadline nadert, houdt Falter Phillies erin totdat de cavalerie van Hoskins arriveert

PITTSBURGH — De Phillies zijn op zoek naar een startende werper.

Er waren er vrijdagavond twee op de heuvel bij PNC Park die konden helpen.

Een van hen was de linkshandige Jose Quintana van Pittsburgh Pirates. Hij gooide 5⅔ shutout innings voor zijn club. Zijn volgende start zal waarschijnlijk met een ander team komen, misschien de Phillies.

Quintana’s tegenhanger op vrijdagavond was Bailey Falter, die een vreemde eend in de bijt zou kunnen zijn als de Phillies, zoals verwacht, een starter binnenhalen voor de deadline van dinsdag.

Falter verklaarde zijn zaak om in de rotatie te blijven met de beste start van zijn jonge carrière – zes innings met twee runs, één keer vier wijd en acht strikeouts.

Falter deed zijn werk en hield zijn team in de wedstrijd totdat de Phillies de wedstrijd konden gelijkmaken met twee runs in de zevende. De Phillies wonnen het vervolgens met 4-2 dankzij de 20e homerun van Rhys Hoskins, een schot van twee punten naar het midden in de 1e10.

De homerun was Hoskins’ vierde hit van de avond. Hij liep ook. Hij en Kyle Schwarber hadden back-to-back hits in de zevende om de wedstrijd gelijk te trekken.

“Grote overwinning”, zei Hoskins na afloop. “Grote overwinning. Zoals we het hele jaar hebben gedaan, geven we niet op. Er is absoluut veel strijd in deze groep. En ik denk dat er een beetje extra vertrouwen is in de dug-out omdat we weten hoe goed de jongens in de bullpen de bal gooien. bal. Als we het dichtbij kunnen houden en de leiding nemen, hebben we een kans. Bailey gooide de bal goed en de jongens met vervelende dingen kwamen binnen en waren gemeen.”

Relievers Brad Hand, Jose Alvarado, Seranthony Dominguez en Connor Brogdon kwamen samen in vier puntloze innings.

Hoskins gaf een kleine glimp van wat er direct na de overwinning in het clubhuis gebeurde.

“We liepen naar binnen en JT (Realmuto) schreeuwde: ‘Goede teams, play-offteams, zoek uit hoe je zulke wedstrijden kunt winnen, en dat hebben we gedaan'”, zei Hoskins. “Het was in het begin een beetje lelijk, maar we hebben een manier gevonden om te winnen.”

De Phillies hebben 100 wedstrijden gespeeld. Ze zijn 53-47. Ze hebben er drie op rij gewonnen, vier van hun laatste vijf en hebben de derde plaats in de National League met wildcards in handen op basis van het winnen van hun seizoensreeks tegen St. Louis.

Natuurlijk kan er veel gebeuren in de laatste 62 wedstrijden van het seizoen. De aanval van de Phillies is in vrij goede vorm. Het kwam vrijdagavond op de vijfde plaats in de majors binnen en scoorde 4,67 punten per wedstrijd. De aanval zal alleen maar beter worden als Jean Segura terugkeert, mogelijk tijdens de volgende homestand, en Bryce Harper terugkeert, mogelijk voor eind augustus.

“Dat zullen grote toevoegingen zijn,” zei Hoskins. “Elke keer dat je een MVP kunt toevoegen, is dat goed voor de club.”

De Phillies zijn nog steeds op zoek naar verbetering van hun startende pitching vóór de handelsdeadline van dinsdag. Quintana en anderen zijn mogelijkheden. Maar een team kan nooit genoeg pitching hebben. Dus of hij nu in de rotatie blijft, naar de bullpen gaat of op reserve blijft in Triple A, Falter zal de club helpen als hij blijft gooien zoals hij vrijdagavond deed.

“Ik dacht dat ik goed had gegooid”, zei de linkshandige. “Het was een geweldig uitje om op voort te bouwen. We zullen zien wat er daarna gebeurt.”

Falter is zich ervan bewust dat de deadline nadert. Hij ontkende niet dat hij hoopt dat zijn optreden het vertrouwen van de frontoffice zal winnen.

Hoskins’ go-ahead homer in de 10e kwam op een 0-2-cutter van Duane Underwood Jr.

‘Wat een knapperd,’ zei Falter over Hoskins. “Hij had een geweldige dag.”

Hoskins maakte ook een verdedigend juweeltje achter Falter in de vierde inning.

Na de wedstrijd gaf Hoskins toe dat hij de handelsdeadline in de gaten heeft en er vertrouwen in heeft dat de president van honkbaloperaties Dave Dombrowski het team beter zal maken.

“Ik weet wie de show runt en ik weet wat hij in het verleden heeft gedaan”, zei Hoskins. “Hij voegt graag toe. Ik heb het gevoel dat we genoeg hebben gedaan dat we duidelijk in dit ding zitten en iets toevoegen is logisch. Het is boven mij om te zeggen wat. Maar wanneer je iets toevoegt, kun je beter worden.

“We gaan in dit ding zitten. Ik hoop dat we iets toevoegen. Elke keer dat je goede spelers toevoegt, is het een goede zaak.”

Abonneer je op Phillies Talk: Apple-podcasts | Google Play | Spotify | Stitcher | Kunst19 | Kijk op YouTube#Terwijl #handelsdeadline #nadert #houdt #Falter #Phillies #erin #totdat #cavalerie #van #Hoskins #arriveert

Leave a Comment

Your email address will not be published.