‘DC League of Super-Pets’ vliegt naar opening van $ 23 miljoen

ZATERDAG AMUPDATE: De verwachte zomervertraging neemt zijn verwachte loop met de animatiefilm van Warner Bros. DC League of Super-Pets een brutowinst $ 9,3 miljoen Vrijdag, voor een verwachte $23M+ opening op 4.314. Warners had aanvankelijk ongeveer $ 25 miljoen voor de film op het oog, en enkele speculaties in de sector eerder deze week hoger, dus hopelijk is er wat verbetering van matinees vandaag van het geroezemoes van de A-Cinemascore en 4 sterren op Comscore/Screen Engine’s PostTrak.

Begrijp dat we oorspronkelijk verondersteld werden de Dwayne Johnson-film van Warner Bros./DC te krijgen De zwarte Adam dit weekend, dat een aanzienlijke hoeveelheid geld aan de kassa zou hebben geregend, maar die foto werd verschoven naar eind oktober vanwege de achterstand van VFX-tentpolen bij postproductiehuizen. Het pluspunt voor Warners met die film is dat ze er vorig weekend met Johnson een knaller van konden maken op Comic-Con, wat op de lange termijn alleen maar de opwinding voor die foto helpt. De meest eerdere releasedatum voor Super huisdieren was 20 mei voordat het hier landde. Waarom nog een animatiefilm in de zomerruimte? Kinderen zijn nog vrij van school, en waarom zou je die kans verspillen als je een brede release hebt?

Hier is het voordeel, de negatieve kosten van $ 89 miljoen terzijde: voor een origineel stukje animatie tijdens de pandemie, DC League of Super Pets opent dicht bij waar Universal/DreamWorks Animation’s De slechteriken deed, wat $ 23,95 miljoen was. Die film van een A CinemaScore kost momenteel $ 96,6 miljoen aan de binnenlandse kassa in weekend 15, en is momenteel beschikbaar om te bekijken op Peacock. Nogmaals, in deze omgeving, of films nu het meest geschikt zijn voor streaming of het grote scherm, is een foto met het promotionele vermogen van de luidsprekers van Dwayne Johnson en Kevin Hart, en dit soort productiekosten, bedoeld voor een wereldwijd theaterpubliek. Met dit soort facetten verhoogt een bioscooprelease het patina van een film die het door de volgende vensters zal dragen en het meer een driver maakt op een streamingdienst als HBO Max versus alleen maar dag-en-date. Dit is de nieuwe filosofie bij de door David Zaslav gerunde Warner Discovery, en het is een zakelijk axioma dat, geloof of niet, steeds meer wordt gedeeld door de filmstudio’s naarmate het theater tijdens de pandemie terugkeert. Sommige studio’s met streamingdiensten, zoals Warners, vinden dat de productie van meer dan 100 miljoen dollar films voor de streamingdienst gewoon niet zakelijk zinvol is. Mensen kunnen zich abonneren op de service en deze vervolgens annuleren nadat ze een film hebben bekeken; vs. de aantrekkingskracht van een serie als Huis van de Draak die de huidige subs-inhoud kan behouden en meer subs kan aantrekken. Dit ondanks alle rah-rah voor WarnerMedia die HBO Max ondermijnt van het 2021 theatrale dag- en datumpandemieplan, dat het conglom waanzinnig kostte met betrekking tot talentrelaties en de enorme uitgave van geld. Een krankzinnig plan, waarvan ik heb gehoord dat het nooit meer zal worden geprobeerd in de geschiedenis van het bedrijf.

Ja, streamers zijn van mening dat het maken van een film van meer dan 100 miljoen dollar essentieel is om huidige abonnees tevreden te houden met nieuwe inhoud. Maar serieus, tegen die prijs? Wat is de redenering als het niet op het grote scherm staat? Er is waarschijnlijk geen lucratief aanvullend venster met een rechtstreekse streaming van $ 100 miljoen + foto. Het is gewoon een ijdelheidsbesteding.

Super-huisdieren trok 51% mannen met 73% onder de 35 en 44% onder de 25; de grootste demo is 25-34 met 29%. Diversiteitsdemo’s waren 41% blank, een stevige 26% Latino en Hispanic, 14% Aziatisch en 11% zwart. De foto speelde het beste tussen de kusten met de South Central de sterkste. AMC Burbank was tot nu toe het nummer 1 theater in het land met bijna $ 20K. Geen Imax-zalen hier, maar PLF’s zijn goed voor 13% van de weekendkaartverkoop tot nu toe.

Meer diepgaande demo’s van PostTrak: vrouwen boven de 25 vertegenwoordigden 29% van het publiek, jongens boven de 25 trokken 27%, mannen onder de 25 jaar 24% en vrouwen onder de 25 20%. Op CinemaScore gaf 36% van de demo’s onder de 18 jaar Super huisdieren een A, terwijl 47% van de onder de 25 het een A gaf, en 58% van de onder de 35 gaf de Warner Bros-titel ook een A. Nogmaals, hopelijk werkt dit allemaal voor grotere aantallen vandaag.

Focus Features’ heeft BJ Novack’s Blumhouse moordmysterie dramedy Wraak in 998 theaters voor een $1,6 miljoen openen op de 10e plaats. Hoewel het niet super is, is de manier om naar elke film aan de kassa te kijken: Godzijdank, het heeft een bioscooprelease gekregen, het is wat de filmmaker wilde, en het maakt de titel alleen maar aantrekkelijker en opvallender in een streaming en PVOD-menu. Deze titel bereikt PVOD over 17 dagen.

Wraak ontving een B+ CinemaScore en lagere PostTrak-uitgangen met 76% in de topboxen en een aanbeveling van 57%. Jongens besloten om kaartjes te kopen voor 57%, met 54% tussen 18-34 en de grootste demo was 34% voor die 25-34. Diversiteitdemo’s waren 66% blank, 16% latino en latino, 10% Aziatisch/anders en 8% zwart. Beste markten voor Wraak waren West en South Central, met zeven van de top tien theaters uit Californië en Texas, de laatste waar de Novack-foto plaatsvindt. Uiteindelijk zal het gemakkelijk zijn om deze titel op de Peacock-streamingservice te algoritmen voor degenen die ervan genieten Het kantoor.

Universal’s Nee heeft een beter dan verwacht tweede weekend van -57% op $ 19 miljoen het nemen van zijn 10-daagse totaal tot en met zondag van $81M.

Totale weekendkassa (weekend 30) lijkt $ 100 miljoen van alle titels te wissen, wat 42% hoger is dan in dezelfde periode een jaar geleden, maar 39% lager dan in hetzelfde weekend in 2019, toen we het tweede frame van Disney’s remake hadden van De Leeuwenkoning.

De CDC telt momenteel een 7-daags voortschrijdend gemiddelde – 0,9% deze week tot 126,72k nieuwe gevallen per dag. Het aantal ziekenhuisopnames bedroeg vorige week +1,7% tot 6.340 nieuwe opnames/dag. Het dagelijkse sterftecijfer daalde vorige week tot 364 per dag. Het totale aantal Amerikanen dat aan Covid is overleden, staat op 1,02 miljoen. Degenen die volledig zijn gevaccineerd, maken deel uit van 67,2% van de bevolking, waarbij 48,3% in aanmerking komt voor ten minste één booster-injectie en 30,9% in aanmerking komt voor een tweede injectie.

1.) DC League of Super-Pets 4.314 theaters, vrijdag $ 9,3 miljoen3 dagen $23M/Wk 1

2. ) Nee (Uni) 3.807 (+22) theaters, vrijdag $ 5,8 miljoen (-70%)/3 dagen $ 19 miljoen (-57%)/Totaal $81M/Wk 2

3.) Thor: Liefde en Donder (Disney) 3.650 (-720) theaters, vr. $3.75M (-41%), 3 dagen $13.1M (-41%)/Totaal $301.5M /Wk 4

4.) Minions: Rise of Gru (Uni) 3.579 theaters (-237), Fri $ 3,3 miljoen (-37%), 3 dagen $ 11,36 miljoen (-37%), Totaal: $320.8M/Wk 5

5.) Top Gun: Maverick (Par) 3.008 (-152) theaters, Fri $ 2,4 miljoen (-11%), 3 dagen $8.5M (-17%), Totaal $650,4M/Wk 10

6.) Waar de rivierkreeften zingen (Sony) 3.526 bioscopen (-124), vrijdag $ 2,3 miljoen (-26%) , 3 dagen $7,5 miljoen (-27%)/Totaal $53.5M/Wk 3

7.) Elvis (WB) 2.901 (-204) theaters, vrijdag $ 1,7 miljoen (-7%), , 3 dagen $ 6 miljoen (-9%) Totaal $ 129,1 miljoen/Wk 6

8.) De zwarte telefoon (Uni) 1.638 (-417) theaters, Fri $750K (-31%), 3 dagen $2.47M (-30%)/Totaal $ 83 miljoen/Wk 6

9.) Jurassic World Dominion (Uni) 1.747 (-420) theaters, Fri $ 580K (-33%), 3 dagen $2.05M (-34%), Totaal $ 369,4 miljoen/Wk 7

10.) Wraak (Foc) 998 theaters, vrijdag $650K3 dagen $1,6 miljoen/Wk 1

VRIJDAG AM, VORIGE: Warner Bros wil familiepubliek enthousiast maken dat een overdosis heeft gehad Minions: De opkomst van Gru met een nieuwe animatiefilm dit weekend, de ingesproken door Dwayne Johnson en Kevin Hart DC League of Super-Pets. De foto geregisseerd door Jared Stern en Sam Levine maakte $ 2,2 miljoen in voorvertoningen op donderdagavond in 3.200 theaters.

Eerdere schattingen van de industrie waren optimistisch voor de film, met $ 25 miljoen- $ 30 miljoen op 4.300 locaties, wat gemakkelijk zou zijn DC League of Super-Pets bovenaan de weekendkassa. Dat zou een superstart zijn gezien Warner Bros.’ DC vorige toegang tot de geanimeerde ruimte, Teen Titans gaan! naar de film eindigde zijn binnenlandse run met $ 29,7 miljoen in de zomer van 2018 na een opening van $ 10,4 miljoen. De comp hier voor DC League of Super-Pets is de lentefoto van Universal/DreamWorks Animation De slechteriken, die opende voor een vrijdag van $ 8 miljoen en een driedaagse van $ 23,95 miljoen na $ 1,15 miljoen in previews op donderdagavond, die Super-huisdieren gemakkelijk slaat.

Het verschil tussen de commerciële resultaten van Teen Titans en DC League of Super-Pets is dat de laatste wordt gevoed door de gecombineerde promotionele superkrachten op sociale media van Johnson en Hart, die samen meer dan 624 miljoen volgers hebben op Facebook, Twitter, Instagram en TikTok.

De productie van $ 89 miljoen volgt Krypto the Super-Dog (ingesproken door Johnson), de hond van Superman, die samen met Ace (Hart) de taak heeft om de Man of Steel te redden. De foto wordt ook geopend in 63 internationale gebieden, goed voor 76% van zijn box office-potentieel. Grote markten die dit weekend niet doorgaan, zijn onder meer Zuid-Korea, Japan, Italië en Australië.

DC League of Super-Pets telt een nieuwe Rotten Tomatoes-score van 71%, en hoewel niet in het 90-percentielbereik, zullen middelmatige beoordelingen gezinnen niet weghouden van dit Johnson/Hart-familiepakket.

De nummer 1 film van afgelopen weekend, Jordan Peele’s R-rated genre pic Nee, lijkt 60% te verlichten met a $ 17 miljoen- $ 18 miljoen neem in Weekend 2. Dat is de gemiddelde daling voor een horrorfilm in zijn tweede sessie. Nee sluit de eerste week af met $62M. Nee verdiende $ 3,55 miljoen op donderdag, -8% vanaf woensdag op 3.785 locaties.

Peter Bart: Filmdebatten zijn terug als ‘Nope’, ‘Gray Man’ en ‘Crawdads’ geven nieuwe energie aan een bruisende zomerse lei

Disney’s Thor: Liefde & Donder eindigde zijn derde week met $ 34,3 miljoen voor een lopend totaal van $ 288.5M. Het door Taika Waititi geregisseerde Marvel-vervolg had donderdag een brutowinst van $ 2,5 miljoen op 4.370, -4% ten opzichte van woensdag.

Op de derde plaats stond Illumination Entertainment/Universal’s Minions: De opkomst van Gru, die donderdag $ 2,3 miljoen verdiende in 3.816 bioscopen, -9%, voor een vierde week van $ 29,3 miljoen en in totaal $309.5M.

Vierde is van Sony/TriStar’s Waar de rivierkreeften zingen, die $ 1,7 miljoen opbracht in 3.650 theaters, -5% vanaf woensdag voor een tweede week van $ 18 miljoen en een lopende cume van $46M.

Paramount’s negende week van Top Gun: Maverick is niet te stoppen met $16.3Men een lopend totaal op $641.9M. Op donderdag verdiende het $ 1,4 miljoen van 3.160 theaters, +4% vanaf woensdag.#League #SuperPets #vliegt #naar #opening #van #miljoen

Leave a Comment

Your email address will not be published.