NASA Mars Sample Return Benefits of Space Station Research

Deze week @NASA: Mars Sample Return, voordelen van onderzoek en ontwikkeling van ruimtestations

De voordelen van onderzoek en ontwikkeling van ruimtestations…

De architectuur voor de Mars Sample Return-missie verfijnen …

En test het afvuren van een solide raket-booster voor onze mega-maanraket … een paar van de verhalen om je over te vertellen – deze week om

NASA
De National Aeronautics and Space Administration (NASA), opgericht in 1958, is een onafhankelijk agentschap van de federale regering van de Verenigde Staten dat het National Advisory Committee for Aeronautics (NACA) opvolgde. Het is verantwoordelijk voor het civiele ruimteprogramma en voor luchtvaart- en ruimtevaartonderzoek. Zijn visie is: "Om kennis te ontdekken en uit te breiden ten behoeve van de mensheid." De kernwaarden zijn: "veiligheid, integriteit, teamwork, uitmuntendheid en inclusie."

” data-gt-translate-attributes=”[{” attribute=””>NASA!

De voordelen van onderzoek en ontwikkeling van ruimtestations

De 11e jaarlijkse International Space Station Research and Development Conference vond plaats van 25-28 juli in Washington. De conferentie werd georganiseerd door de American Astronautical Society en het Center for the Advancement of Science in Space, in samenwerking met NASA. Het evenement viel samen met de release van de 2022-editie van de publicatie International Space Station Benefits for Humanity. Het digitale boek, dat online beschikbaar is, staat vol met voorbeelden van hoe mensen op aarde hebben geprofiteerd van onderzoek dat is uitgevoerd in de microzwaartekrachtomgeving van het ruimtestation. Ga voor meer informatie over de baanbrekende ontdekkingen, voordelen voor de mensheid en hoe het agentschap en zijn commerciële en internationale partners onderzoek en ontwikkeling aan boord van het ruimtestation maximaliseren, naar nasa.gov/stationbenefits.

Meerdere robots NASA Mars Sample Return Mission

Deze illustratie toont een concept voor meerdere robots die zouden samenwerken om monsters naar de aarde te vervoeren die door NASA’s Mars Perseverance-rover van het Mars-oppervlak zijn verzameld. Krediet: NASA/JPL-Caltech

De verfijnen

Mars
Mars is de op een na kleinste planeet in ons zonnestelsel en de vierde planeet vanaf de zon. Het is een stoffige, koude woestijnwereld met een zeer dunne atmosfeer. IJzeroxide komt veel voor op het oppervlak van Mars, wat resulteert in zijn roodachtige kleur en zijn bijnaam "De rode planeet." De naam Mars komt van de Romeinse god van de oorlog.

” data-gt-translate-attributes=”[{” attribute=””>Mars Sample Return Mission’s Architecture

The Mars Sample Return Program is nearing completion of the conceptual design phase of the mission. The program has reviewed, evaluated, and refined the mission architecture that will be used to return the scientifically selected samples currently being collected on Mars by our Perseverance rover. Refinements to the mission architecture include using Perseverance to replace the Sample Fetch Rover as the primary means of transporting the samples to our Sample Retrieval Lander. The program has also added two sample recovery helicopters, based on the design of our Ingenuity helicopter, that will provide a secondary capability to fetch cached samples from the Martian surface.

SLS Flight Support Booster 2 Test

NASA and Northrop Grumman, the Space Launch System (SLS) booster lead contractor, conducted the full-scale Flight Support Booster-2 (FSB-2) test in Promontory, Utah, on July 21 to support future flights of NASA’s mega Moon rocket. The SLS uses two, five-segment solid rocket boosters to help launch NASA’s Artemis missions to the Moon. A single solid rocket booster motor will fire during the FSB-2 test and evaluate improvements and new materials in the boosters for missions beyond Artemis III. Credit: NASA/Kevin O’Brien

Test Firing a Booster Engine for a Future Artemis Mission

Teams from NASA’s Space Launch System or VIPER Engineering Test Team

The VIPER engineering test team uses lunar soil simulants and hand-picked rocks to carefully shape the terrain to realistically mimic actual features at the surface of the Moon’s South Pole. Credit: NASA

VIPER Motors Through Moon-like Obstacle Course

NASA’s Volatiles Investigating Polar Exploration Rover or VIPER prototype recently faced the most realistic tests to date of its ability to navigate the most difficult terrain it might encounter at the Moon’s South Pole. The VIPER team used the Simulated Lunar Operations or SLOPE Lab at our Glenn Research Center to create an assortment of tricky soil conditions. They also tested the prototype’s ability to use its wheels to “inch-worm” its way out of being stuck. VIPER is targeted for delivery to the Moon in November 2024 to search for water and other resources that could eventually be harvested to sustain human exploration on the Moon, Mars — and beyond.

AirVenture 2022

Visitors to the 2022 Experimental Aircraft Association’s AirVenture in Oshkosh, Wisconsin, can find a wide range of aeronautical exhibits, activities, and experts to engage with at NASA’s pavilion. Credit: NASA

NASA Technologies Showcased at AirVenture 2022

We participated in the Experimental Aircraft Association’s AirVenture Oshkosh 2022 event. Our NASA pavilion included exhibits and hands-on demonstrations showcasing aviation inspired technology, and the latest in NASA aeronautics research, space exploration, science, and more. One of the goals of the annual event, which is often called the world’s greatest aviation celebration, is to inspire the next generation of innovators.

That’s what’s up this week @NASA#Deze #week #NASA #Mars #Sample #Return #voordelen #van #onderzoek #ontwikkeling #van #ruimtestations

Leave a Comment

Your email address will not be published.