Zeelieden plaatsen Julio Rodriguez, Dylan Moore op 10-daagse IL; Ty France ondergaat MRI

De Mariners geplaatste outfielder Julio Rodriguez (kneuzing van de rechter pols) en hulpverlener Dylan Moore (rugkrampen) op de 10-daagse geblesseerde lijst. Jarred Kelenic is opgeroepen vanuit Triple-A, en eerste honkman/outfielder Jack Larsen‘s contract is geselecteerd uit Double-A. Om plaats te maken voor Larsen op het 40-man roster, linkshandig Anthony Misiewicz voor opdracht is aangewezen.

De 5-4 overwinning van gisteravond op de Astros was een kostbare overwinning voor de Mariners, aangezien Rodriguez, Moore en Sam Haggerty (vanwege een snee in zijn voorhoofd) moesten ze allemaal de wedstrijd verlaten, wat de overwinning van Seattle des te onwaarschijnlijker maakte. Als dat niet genoeg was, Ty Frankrijk zal ook een MRI ondergaan, omdat zijn vervelende linkerpolsblessure laat in de wedstrijd opnieuw oplaaide.

Rodriguez’ blessure baarde de meeste zorgen nadat de ster-rookie tijdens het zwaaien aan de rechterhand werd geraakt, hoewel de röntgenfoto’s negatief waren. Rodriguez is nog steeds zo pijnlijk dat hij de komende 4-5 dagen niet kan schommelen, vertelde manager Scott Servais Ryan Division van The Seattle Times en andere verslaggevers, en dus was de IL-stint nodig om zowel te voorkomen dat de Mariners onderbemand zouden worden als om Rodriguez de tijd te geven om gezond te worden.

Er is geen gemakkelijke manier om Rodriguez te vervangen, die zichzelf snel heeft gecementeerd als zowel het heden als de toekomst van het honkbal in Seattle. De outfielder is de grote favoriet om de AL Rookie Of The Year-eer te behalen, tenzij deze IL-stint blijft hangen of de productie van Rodriguez beïnvloedt zodra hij terugkeert. Evenzo maakte Frankrijk dit jaar ook het AL All-Star-team en heeft in feite niets anders gedaan dan toeslaan sinds de M’s hem van de Padres hebben overgenomen op de handelsdeadline van 2020.

Rodriguez en Frankrijk zijn de twee teamleiders van de Mariners in fWAR, dus het verlies van minstens één en mogelijk beide door een blessure vlak voor de handelsdeadline zorgt ervoor dat Seattle’s frontoffice in een krappe positie komt. President van honkbaloperaties Jerry Dipoto suggereerde dat na de… Luis Castillo handel, de M’s konden met elke grote beweging worden gedaan en vertrouwden op Mitch Haniger‘s terugkeer om de aanval een boost te geven in plaats van te vertrouwen op externe stukken. De Mariners hebben nog meer dan 52 uur om Rodriguez en Frankrijk te volgen en te evalueren vóór de deadline van 2 augustus om 17.00 uur, maar als er enige onzekerheid is, kan de agressieve Dipoto ervoor kiezen om op zijn minst een dieptetransactie voor de line-up te doen voor het geval dat.

Moore is op zichzelf een waardevolle speler geweest, hij plaatste een 116 wRC+ (van vijf homeruns en een .197/.350/.367 slash line in 185 PA) en speelde dit seizoen minstens één wedstrijd op zeven verschillende posities rond de diamant. . Abraham Toro zal in de tussentijd wat van de utility-speling moeten incasseren, hoewel Toro tijdens zijn twee seizoenen bij de Mariners meestal slechts het tweede en derde honk heeft gespeeld. Rugkrampen zullen Moore misschien niet veel langer buitenspel zetten dan het minimum van 10 dagen, maar Dipoto zou ook kunnen onderzoeken om een ​​speler met meerdere posities toe te voegen om Moore’s schoenen op korte termijn te helpen vullen.

Kelenic krijgt nog een kans om zich in de majors te vestigen nadat hij slecht geworsteld heeft in de eerste 473 plaatverschijningen in de Show. Kelenic heeft .173/.256/.338 gescoord als Hoofdklasser, met een onhandige 30% strikeout. Die swing-and-miss is Kelenic’s werk bij de minors binnengeslopen, alsof hij goed slaat bij Triple-A, zijn strikeout-percentage boven 252 PA voor Tacoma dit seizoen is 23,8%, aanzienlijk hoger dan 15,4% in 143 Triple-A PA in 2021.

Larsen ging in 2017 ongeschreven, maar nadat hij kort na de amateurversie een deal had gesloten met de Mariners, staat het product van UC San Diego nu aan de vooravond van zijn Major League-debuut zonder ook maar een kopje koffie op het Triple-A-niveau. De 27-jarige speelde alle drie de outfield-posities en een handvol wedstrijden als eerste honkman, hoewel Larsen dit jaar op geen enkel middenveld heeft gespeeld. Op de plaat heeft Larsen .266/.371/.444 geslagen in 564 carrière PA in Double-A bal. Noch Baseball America noch MLB Pipeline beoordelen Larsen als een van de 30 beste vooruitzichten in het landbouwsysteem van Seattle.

Misiewicz was de afgelopen drie seizoenen een vaste waarde in de bullpen van de Mariners, maar hij kreeg in juni een optie voor Triple-A na het plaatsen van een 4.61 ERA en slechts een strikeout van 14% in 13 2/3 innings dit seizoen. Het is bekend dat de M’s vóór de deadline op zoek zijn naar bullpen-hulp, en linkshandige hulp zou een bijzondere behoefte kunnen zijn, aangezien de strijd van Misiewicz een pen die al dun was op linkshandigen nog verder verminderde. Het is niet uitgesloten dat Misiewicz kan worden geclaimd op DFA-ontheffingen, aangezien andere clubs constant op zoek zijn naar linkshandige hulp.#Zeelieden #plaatsen #Julio #Rodriguez #Dylan #Moore #10daagse #France #ondergaat #MRI

Leave a Comment

Your email address will not be published.