Juan Soto Geruchten: zaterdag

Passaatwinden wervelen rond Juan Soto, aangezien het nog steeds niet duidelijk is of de Nationals de superster-outfielder zullen verhandelen vóór de deadline van dinsdag om 17.00 uur CT. De markt blijft elk uur veranderen op basis van andere deals, en zeker op basis van talloze privédiscussies tussen frontofficemanagers rond honkbal, en toch doemt Soto (MLBTR’s belangrijkste handelskandidaat van het deadlineseizoen) op over alles. Zeker, sommige clubs zullen alle mogelijkheden willen onderzoeken om Soto over te nemen, maar te lang wachten kan dat team met lege handen achterlaten voor andere handelsopties als Soto ergens anders heen gaat.

De Padres worden algemeen gezien als een van de grootste kanshebbers om Soto te landen en staan ​​blijkbaar open voor het opgeven van het soort enorm prospectpakket dat nodig is om de aandacht van Washington te trekken. Vanaf Jon Morosi . van MLB Networkde Padres zijn “bereid om te bespreken” namen als CJ Abrams, Robert Hassell III en Adrian Morejon bij de Nationals. Alle drie zijn of waren ze de afgelopen jaren nietjes van top-100 prospectlijsten, hoewel Morejon is “afgestudeerd” van de meeste prospectlijsten vanwege zijn MLB-ervaring, en MLB Pipeline heeft Abrams ook van hun lijst verwijderd vanwege zijn 43e Hoofdklasse wedstrijden eerder dit seizoen gespeeld.

Aangezien het bekend is dat de Nationals zich richten op jongere, controleerbare spelers die al in de majors zitten of aan de vooravond van hun debuut in de Hoofdklasse staan, lijkt het trio van de Padres die vakjes aan te vinken. Dat gezegd hebbende, is het vrij waarschijnlijk dat de Nats nog meer van het hoogste niveau van San Diego’s boerderijsysteem (of van de actieve selectie) zouden willen om afscheid te nemen van Soto, en de Padres zouden mogelijk hun aanbod moeten verhogen om overbieden andere vrijers.

De Cardinals hebben bijvoorbeeld ook een voorraad jong talent en zijn ook genoemd als een van de favorieten om Soto te landen. Dylan Carlson is een naam op de radar van Washington, zoals Derrick Goold van de St. Louis Post-Dispatch schrijft dat de Nats “geliefd zijn op” de outfielder.

Carlson is pas 23 en heeft al een stempel gedrukt in de Show, met een bovengemiddelde productie op de plaat en een sterke verdediging (zowel als centrumvelder als rechtsvelder). De Nationals zouden Carlson in de gaten kunnen houden als hun volgende outfield-hoeksteen, aangezien het team er al vrij zeker van zou zijn dat hij meteen zou kunnen bijdragen, terwijl spelers als Abrams, Hassell of Morejon nog steeds onbewezen zijn op MLB-niveau.

Op papier zouden de Cardinals schijnbaar de diepte hebben om Carlson te verplaatsen als onderdeel van een Soto-deal, maar dat zou de Cards zonder een betrouwbare centrumvelder achterlaten. Harrison Bader staat nog steeds op de 10-daagse geblesseerde lijst vanwege plantaire fasciitis, en een tegenslag zal zijn periode met nog een paar weken verlengen, vertelde manager Oliver Marmol aan Goold en andere verslaggevers. Bader zal nog een week of twee niet uit zijn beschermende rechterlaars zijn, dus terwijl Carlson het midden goed heeft ingevuld, zou St. Louis ook kunnen moeten draaien om een ​​centrumvelder in een andere deal te landen als Carlson werd verplaatst. Een geïmproviseerde combinatie van Lars Nootbaar en Tommy Edman in het midden zou bijvoorbeeld geen ideale optie zijn voor een potentiële mededinger.

Zoals vermeld, kunnen andere transacties de situatie voor meerdere teams drastisch veranderen, en het lijkt erop dat er niet langer twee andere potentiële Soto-aanbidders bij betrokken zijn. De Rays zouden een soort van wenkbrauwverhogend team zijn geweest om Soto te landen, maar de eisen van de Nationals waren “buiten hun tolerantieJoel Sherman van The New York Post schrijft. Als zodanig mijden de Rays de blockbuster-route en landden in plaats daarvan eerder vandaag David Peralta van de Diamondbacks. De overname van Luis Castillo gisteren zou de Mariners schijnbaar ook uit de race voor Soto halen, aangezien Seattle een aanzienlijk deel van zijn potentiële kapitaal wegdeelde om Castillo van de Reds te krijgen.#Juan #Soto #Geruchten #zaterdag

Leave a Comment

Your email address will not be published.