Brewers, Padres, Rays Geïnteresseerd in Joey Gallo

10:57 uur: De roggen zijn misschien niet te diep in de Gallo-jacht, zoals Kristie Ackert van de New York Daily News hoort dat de “Yankees wilde te veel terug’ in ruil.

7:56 uur: Joey GalloAlgemeen wordt verwacht dat de tijd in de Bronx voor de handelsdeadline van dinsdag voorbij zal zijn, en de Yankees hebben de handelsmogelijkheden voor de worstelende outfielder onderzocht. The Brewers, Padres en Rays behoren tot de clubs die interesse hebben getoond in de voormalige All-Star, schrijft Bob Nightengale van USA Today.

San Diego besprak een Gallo-deal tijdens Spring Training en is in het verleden meerdere keren in verband gebracht met de markt van de slugger, daterend uit de tijd van Gallo bij de Rangers. De Rays en Brewers hadden ook interesse in Gallo op de deadline van vorig jaar, en lijken 12 maanden later opnieuw een transactie te bekijken.

Natuurlijk is er het afgelopen jaar nogal wat gebeurd met de handelswaarde van Gallo, niets daarvan goed. Na slechts een .707 OPS in 228 slagbeurten als Yankees in 2021, is Gallo’s malaise dit seizoen alleen maar dieper geworden. Gallo heeft slechts .159/.282/.339 geslagen met 12 homeruns over 273 PA, met een wRC+ van 81 (het competitiegemiddelde is 100) en strikeout- en whiff-rates die bijna onderaan in de competitie staan.

Aan de andere kant post Gallo nog steeds uitstekende hard-contact-nummers en zijn loopsnelheid van 14,7% is een van de beste van alle honkbalspelers. Een .217 BABIP maakt de frustratie alleen maar groter, maar Gallo maakt überhaupt zo zelden contact dat zijn handgemeen niet kan worden toegeschreven aan gewoon pech met de geslagen bal. Dit gebrek aan productie in de krijtstrepen is “iets waar ik de rest van mijn leven echt mee zal moeten leven”, vertelde Gallo eerder deze week aan Lindsey Adler van The Athletic. “Het wordt zwaar. Ik speelde niet goed, ik voldeed niet aan de verwachtingen. En dat is een zware pil om te slikken.”

De overname door de Yankees van Andrew Benintendi heeft vrijwel bevestigd dat Gallo zal worden behandeld, hoewel wat New York in ruil daarvoor kan verwachten een open vraag is. De 28-jarige outfielder is na het seizoen een free agent en heeft de rest van het jaar ongeveer $ 3,4 miljoen tegoed, waardoor het goed mogelijk is dat de Yankees het meeste of al dat geld zullen moeten opeten, tenzij een ander ongewenst contract wordt geruild in ruil. Hoewel geïnteresseerde teams Gallo zeker zien als een kandidaat voor een andere omgeving, hebben de Yankees niet veel invloed om hem als zodanig op de markt te brengen, aangezien het zo algemeen bekend is dat de club afscheid wil nemen van de outfielder.

In het geval van Tampa Bay zijn de Yankees zeker op hun hoede voor het idee dat Gallo zichzelf nieuw leven inblaast op een AL East-rivaal, en het is redelijk om je af te vragen of New York meer zou willen om Gallo binnen de divisie te brengen. De Rays hebben mogelijk de grootste behoefte aan hulp in het veld, gezien het feit dat Manuel Margot, Harold Ramirezen Kevin Kiermaier zijn allemaal geblesseerd, en Kiermaier is dit seizoen uitgeschakeld na een heupoperatie.

Echter, de Rays maakten gisteren al een linkshandige outfield-upgrade en landden David Peralta in een ruil met de Diamondbacks. Het is mogelijk dat deze stap de Rays uit de Gallo-markt haalt, hoewel de club nog steeds op zoek is naar meer diepte in het veld, aangezien Nightengale ook meldt dat Tampa geïnteresseerd is in voormalig Ray en huidige Red. Tommy Pham.

Christian Yelich, Andrew McCutchen, Jager Renfroeen Tyrone Taylor hebben een groot deel van het seizoen de outfield-mix van Milwaukee gevormd, waarbij McCutchen ook het grootste deel van de DH-tijd kreeg. Yelich is de enige linkshandige vleermuis van het kwartet en Gallo zou een pelotonspartner kunnen worden met Taylor in het middenveld. 2019 was het enige seizoen dat Gallo een aanzienlijk deel van het middenveld speelde, maar hij sprak zichzelf vrij goed verdedigend in het midden vrij, ook al is het rechterveld zijn ideale positie – Gallo heeft de laatste twee gouden handschoenen op het rechterveld van de American League gewonnen.#Brewers #Padres #Rays #Geïnteresseerd #Joey #Gallo

Leave a Comment

Your email address will not be published.