Dow Jones Futures: 7 topaandelen om te kopen en te bekijken

De Dow Jones-futures daalden 130 punten na de beursdaling van maandag. Ondanks de lichte verliezen van maandag, is de opwaartse trend van de markt sterker geworden. En zeven topaandelen om te kopen en te bekijken, zijn onder meer Dow Jones-energiegigant Chevron (CVX) en IBD Leaderboard-aandelen Quanta-services (PWR).
XArista Networks (EEN NET), CF Industries (CF), Devon Energie (DVN), Diamondback-energie (FANG) en Mozaïek (MOS) waren de belangrijkste winstrapporten na de slotmaandag.

ANET-aandelen stegen met 6% in de uitgebreide handel op sterke Q2-resultaten. CF-aandelen daalden meer dan 1%. Devon-aandelen stegen lager. Diamondback zakte minder dan 1%. En Mosaic daalde bijna 3%.

Ondertussen, Dow Jones-aandelen Rups (CAT), samen met Incyte (INCY) en Uber-technologieën (UBER), rapporteert voorafgaand aan de opening van dinsdag.

Aandelenmarkt vandaag

Maandag daalde de Dow Jones Industrial Average met 0,1% en de S&P 500 daalde met 0,3%. De technologie-zware Nasdaq-composiet daalde 0,2%, waarmee een einde kwam aan een driedaagse overwinningsreeks.

Overzicht Amerikaanse aandelenmarkt vandaag

Inhoudsopgave Symbool Prijs Winst/verlies % Wijziging
Dow Jones (0DJIA) 32799.18 -45,95 -0.14
S&P 500 (0S&P5) 4118.62 -11,67 -0,28
Nasdaq (0NDQC) 12368.98 -21,71 -0,18
Russell 2000 (IWM) 187.15 -0.10 -0.05
IBD 50 (FFTY) 28.49 +0.04 +0.14
Laatste update: 16:36 ET 20-8-22

Van de op de beurs verhandelde fondsen daalde de Nasdaq 100-tracker Invesco QQQ Trust (QQQ) met 0,1% en de SPDR S&P 500 ETF (SPY) met 0,3%.

Tesla (TSLA) verlaagde de winst tot minder dan 0,1% maandag. Onder Dow Jones-leiders, Appel (AAPL) en Microsoft (MSFT) verloor respectievelijk 0,6% en 1% op de huidige aandelenmarkt.

In de steeds sterker wordende beursomgeving heeft Dow Jones aandelen Chevron en UnitedHealth (UNH) — evenals Cheniere Energie (LNG), Exxon Mobil (XOM), Quanta-services, Ulta Beauty (ULTA) en Vertex Pharmaceuticals (VRTX) — behoren tot de topaandelen om te kopen en te bekijken.

Quanta, UnitedHealth en Vertex zijn IBD Leaderboard-aandelen. Chevron en Exxon waren deze week te zien in de rubriek Aandelen in de buurt van een koopzone.

Dow Jones Futures Vandaag: Treasury Yields, Olieprijzen

Voorafgaand aan de opening van dinsdag verloren de Dow Jones-futures 0,35% ten opzichte van de reële waarde, terwijl de S&P 500-futures 0,45% daalden. Nasdaq 100-futures daalden met 0,4% ten opzichte van de reële waarde. Onthoud dat een nachtelijke actie in Dow Jones-futures en elders zich niet noodzakelijkerwijs vertaalt in daadwerkelijke handel in de volgende reguliere beurssessie.

Het rendement op 10-jaars staatsobligaties tikte maandag lager, sloot op 2,6% en daalde voor een vijfde opeenvolgende sessie. De 10-jaarsrente staat op het laagste niveau sinds begin april. Ondertussen daalden de Amerikaanse olieprijzen met ongeveer 5%, terwijl de West Texas Intermediate-futures onder $94 per vat handelden.

Wat te doen in de huidige beursrally?

Vorige week verhoogde IBD zijn marktvooruitzichten van “opwaartse trend onder druk” naar “bevestigde opwaartse trend” als gevolg van verbeterende beursomstandigheden.

Beleggers hebben groen licht om hun blootstelling aan aandelen te vergroten, met de nadruk op degenen die voorbij de juiste kooppunten komen. Investeer geleidelijk kapitaal in toonaangevende aandelen. Toch is het geen tijd om overdreven agressief te zijn.

Gebruik elke aankoop als feedback over de huidige sterkte van de marktrally. Raak niet in paniek als u de eerste paar puistjes mist. Als de opwaartse trend op de aandelenmarkt echt is, is er voldoende tijd om aandelen te kopen en geld te verdienen. Dit is een belangrijke strategie omdat eerdere follow-throughs dit jaar zijn mislukt en rally’s zijn afgebroken.

De column The Big Picture van vrijdag merkte op: “In een potentieel gevaarlijke week die wordt gedomineerd door de winsten van Big Tech en de laatste Fed-vergadering, slaagden de indexen er nog steeds in om hoger te komen. Het lijkt erop dat Wall Street steeds meer geneigd is te geloven dat de economie een hoek omslaat.”

Als IBD nieuw voor u is, overweeg dan om het aandelenhandelssysteem en de basisprincipes van CAN SLIM te bekijken. Het herkennen van grafiekpatronen is een sleutel tot de investeringsrichtlijnen. IBD biedt een breed scala aan groeiaandelenlijsten, zoals Leaderboard en SwingTrader.

Beleggers kunnen ook volglijsten maken, bedrijven vinden die een kooppunt naderen of aangepaste schermen ontwikkelen bij IBD MarketSmith.


Vijf Dow Jones-aandelen om nu te bekijken


Dow Jones-aandelen om in de gaten te houden: Chevron, UnitedHealth

Dow Jones-energiegigant Chevron bouwt de rechterkant van een bekerbasis met een kooppunt van 182,50. Wees op uw hoede voor een mogelijke handgreep om een ​​lagere instap te bieden. De aandelen stegen vorige week na de sterke winstresultaten van het bedrijf. Het aandeel Chevron daalde maandag met 2%.

Ziekteverzekeringsgigant en IBD Leaderboard-aandeel UnitedHealth bevindt zich in het koopbereik boven het 518,80 kooppunt van de dubbele bodem met handvatbasis na het verlies van 1,3% van maandag, volgens de IBD MarketSmith-grafiekanalyse.

UNH-aandelen tonen een solide 94 van een perfecte 99 IBD Composite Rating, volgens de IBD Stock Checkup. Beleggers kunnen de IBD Composite Rating gebruiken om gemakkelijk de kwaliteit van de fundamentele en technische statistieken van een aandeel te meten.


4 topgroeiaandelen om in de gaten te houdenrent Stock Market Rally


Topaandelen om in de gaten te houden: Cheniere, Exxon, Quanta, Ulta, Vertex

Cheniere Energy bevindt zich in een koopzone na het overschrijden van een trendlijn rond 140. Nu probeert het aandeel uit te breken voorbij het kooppunt van 146,45 op een dubbele bodem. De relatieve sterktelijn bereikte zojuist nieuwe hoogtepunten, een positief teken. Het aandeel noteerde maandag 1,7% lager.

De IBD-aandeel van de dag van vrijdag, Exxon Mobil, heroverde de 50-daagse lijn en bereikte een agressieve vroege intrede rond 93,24, terwijl de aandelen vrijdag met 4,6% stegen. Maar de energiegigant moest maandag wat terrein inleveren en daalde met 2,5%. Ondertussen is ook een cup-base entry op 105,67 in het spel.

IBD Leaderboard-aandeel Quanta Services is terug op een kooppunt van 138,56 met een kop-met-handvat na het lichte verlies van maandag, volgens de IBD MarketSmith-grafiekanalyse. De Quanta-inkomsten worden donderdag verwacht.

Ulta Beauty bouwt een vlakke basis op met een kooppunt van 429,58, maar vindt het moeilijk om haar 50-daagse lijn resoluut te heroveren te midden van de winst van 1,4% van maandag. De basis komt in het kielzog van een mislukte uitbraak voorbij een beker met handvat’s 426,93 binnenkomst in juni.

Vertex Pharmaceuticals gaf zijn beker op met het kooppunt van 279,23 van het handvat en daalde verder onder de 50-dagenlijn na de daling van 2,35% van maandag. Donderdag maakt het bedrijf de winst bekend.


Sluit je aan bij IBD-experts terwijl ze toonaangevende aandelen analyseren in de huidige beursrally op IBD Live


Tesla-voorraad

Tesla-aandelen daalden maandag tot minder dan 0,1%, maar breidden zijn winstreeks nog steeds uit tot vier sessies. De aandelen bevinden zich op hun hoogste niveau sinds begin mei en ondervinden weerstand rond hun 200-daagse lijn, wat een belangrijk niveau is om in de gaten te houden.

Het aandeel staat ongeveer 28% lager dan het hoogste punt in 52 weken.

Dow Jones-leiders: Apple, Microsoft

Van de Dow Jones-aandelen daalden de Apple-aandelen maandag 0,6%, waarmee een einde kwam aan een driedaagse winstreeks. Vorige week herwon het aandeel voor het eerst sinds 5 mei zijn 200-daagse lijn.

Microsoft daalde maandag 1%, maar blijft boven de 50-daagse lijn. Toch bevindt de softwaregigant zich nog steeds onder zijn langetermijngrens van 200 dagen. Het aandeel sloot ongeveer 20% van het hoogste punt in 52 weken.

Volg Scott Lehtonen op Twitter op @IBD_SLehtonen voor meer informatie over groeiaandelen en de Dow Jones Industrial Average.

DIT VIND JE MISSCHIEN OOK LEUK:

Topgroeiaandelen om te kopen en te bekijken

Leer hoe u de markt kunt timen met de ETF-marktstrategie van IBD

Vind de beste langetermijninvesteringen bij IBD-langetermijnleiders

MarketSmith: onderzoek, grafieken, gegevens en coaching allemaal op één plek

Hoe groeiaandelen te onderzoeken: waarom deze IBD-tool het zoeken naar topaandelen vereenvoudigt#Dow #Jones #Futures #topaandelen #kopen #bekijken

Leave a Comment

Your email address will not be published.