Eagles News: de voortgang van Jalen Hurts wordt in twijfel getrokken

Laten we naar de gaan Philadelphia Eagles koppelingen …

De slechte oefenprestaties van Jalen Hurts benadrukken het risico op regressie van Eagles in 2022 – Inquirer
Vanaf week 8 vorig seizoen hadden slechts drie quarterbacks in de NFL een lagere passer rating dan Hurts’ 79,8 (minimaal 200 pogingen). Het waren Zach Wilson, Baker Mayfield en Trevor Lawrence. Van de 26 quarterbacks stond hij 23e in onderscheppingspercentage, 23e in voltooiingspercentage en 24e in touchdown-passen. Al deze cijfers vertegenwoordigen een aanzienlijke achteruitgang van de cijfers die hij in de eerste zeven weken van het seizoen plaatste. Dit bewijst natuurlijk niets. Meestal is het een reden om vraagtekens te zetten bij het idee dat Hurts dit jaar “een nieuwe stap voorwaarts” zal zetten. Dat houdt immers in dat hij vorig jaar zeker zijn eerste heeft gehaald. De quarterback die we donderdag in de training zagen, leek verontrustend veel op degene die worstelde om iets substantieels te doen in het play-offverlies van de Eagles tegen de Bucs. De competitie past zich snel aan, vooral wanneer ze daar een offseason voor krijgen. De Eagles haalden de play-offs vooral vanwege het vermogen van Sirianni om een ​​aanval te ontwerpen die de sterke punten van Hurts optimaal benutte terwijl hij zijn zwakke punten verborg. Maar je kunt je niet voor altijd verstoppen in de NFL. Donderdag was een herinnering aan de stappen die Hurts nog moet maken. Het voordeel van deze quarterback en deze overtreding is echt. Maar dat geldt ook voor het risico dat het de andere kant op gaat.

Oefennotities van Eagles Training Camp: verdediging wint de dag terwijl de aanval worstelt – BGN
Na de training vroeg ik meerdere medialeden of ze dachten dat Hurts een voorraad had, een voorraad zelfs of een voorraad. Iedereen was het erover eens dat een voorraad inslaan geen optie was. Sommige waren tussen even en beneden … hoewel zelfs een van de grootste voorstanders van Hurts dacht dat het een duidelijke down was. Nadat ik mijn aantekeningen had doorgenomen, woog het slechte zwaarder dan het goede. Te vaak hield hij de bal voor altijd vast. Het is in dat opzicht een soort feest of hongersnood geweest, waarbij de bal ofwel heel snel naar buiten komt of de hele dag nodig heeft om te worden gegooid. Voorraad omlaag.

Eagles Training Camp Dag 6 Samenvatting – BGN Radio
Brandon Lee Gowton (@BrandonGowton) en Jimmy Kempski (@JimmyKempski) nemen je mee op de zesde dag van het trainingskamp van Eagles. De jongens bespreken Avonte Maddox, Brandon Graham, AJ Brown, Le’Raven Clark en anderen. Ze delen ook hun dagelijkse Jalen Hurts-aandelenrapport, MVP’s, LVP’s en play of the day-awards uit!

Aanstootgevende uitgaven – NFL Preseason 202 – Over The Cap
Linksboven zijn voornamelijk teams met rookie QB’s of twijfelachtige QB-situaties die uitgaan en geld uitgeven aan de overtreding. Voor Jalen Hurts is dit duidelijk een belangrijk jaar voor hem en de Eagles. Hij heeft heel veel talent om mee te werken en zal na het seizoen in aanmerking komen voor verlenging. Hetzelfde kan waarschijnlijk gezegd worden voor Miami.

Rangschikking van onze top 25 Philadelphia Eagles die het seizoen 2022 ingaan – Crossing Broad
Hurts was om voor de hand liggende redenen de moeilijkste man om hier te rangschikken. Sommige mensen houden van hem en anderen niet. Ik kon hem echter niet buiten de top 12 plaatsen, omdat hij, afgezien van de beperkingen, nog steeds een monster op de grond is en zoveel dual-threatvaardigheden bezit. Russ wilde hem als zesde rangschikken, maar we hebben genoegen genomen met iets daaronder.

Michael Lombardi: Verkeerd en een domme*** – PhillyVoice
Dolfijneneigenaar Stephen Ross werd ook geloofwaardig beschuldigd van – maar niet gestraft voor – het onder druk zetten van voormalig hoofdcoach Brian Flores om een ​​heel seizoen te tanken, wat, weet je, niet precies op hetzelfde niveau ligt als de tijd dat de Eagles 4-10- waren 1 en ze deden er alles aan om een ​​wedstrijd in week 17 van 2020 te verliezen aan het toenmalige Washington Football Team, terwijl hun seizoen al klaar was. Het is alsof de bankovervallers in Heat werden gepakt in plaats van vermoord, en in een vervolg zei hun advocaat: “Hé rechter, hoe zit het met die 10-jarige die Skittles van 7-11 heeft gestolen? Hoezo? Hoe zit het met hem, rechter?” Hoe dan ook, om te besluiten, Mike Lombardi blijft een domkop.

Eagles voorraad omhoog, voorraad omlaag na 2e ronde van trainingskamp – NBCSP
DE Brandon Graham. Graham ziet er niet uit als een 34-jarige die van een achillespeesblessure komt. Ook al zit hij in jaar 13, Graham is nog steeds een uitstekende oefenspeler. Hij heeft het leven van Jack Driscoll deze zomer zuur gemaakt terwijl hij met de verdediging van het tweede team werkt. En Graham is nog steeds een monster in die OL-DL-oefeningen.

Dick Vermeil: ‘Er zullen tranen zijn’ – PE.com
Acht minuten. Dat is de tijdslimiet voor Dick Vermeil’s dankwoord op zaterdag, wanneer hij de laatste kandidaat zal zijn in de Pro Football Hall of Fame in Canton, Ohio. Acht minuten. Hoe vat je een heel leven van coaching en uitzending samen en dienen als ambassadeur voor het spel en voor de NFL in 480 seconden? “Ik heb genoeg nagedacht om vijf uur lang te spreken,” zegt Vermeil tegen me terwijl we langs de veranda van zijn ruime, volledig comfortabele en gastvrije landgoed in Coatesville, Pennsylvania lopen. “Het is een beetje zenuwslopend.” Vermeil heeft wel een spelplan, want hij is een coach. De coach die de Eagles in de jaren zeventig van de vergetelheid redde nadat de toenmalige eigenaar Leonard Tose Vermeil vers van een Rose Bowl-overwinning had ingehuurd als hoofdcoach van de UCLA. Het was Vermeils taak om wat waardigheid bij te brengen in een franchise die de play-offs niet had gehaald sinds, slok, het NFL-kampioenschap in 1960 won, om waardigheid te geven aan een programma dat tot in de diepten van de NFL was gevallen. Vermeils tijd bij de Eagles begon in 1976 en de waarheid is dat er nergens een betere match was.

Strakke standaardranglijst voor 2022 fantasy football – DraftKings Nation
[BLG Note: Dallas Goedert is TE7 here.]

De rookie-kicker van Cowboys heeft een moeilijke start gehad met kamperen – Blogging The Boys
Als je de eerste twee weken het trainingskamp van Cowboys hebt gevolgd, heb je waarschijnlijk gehoord over de kick-situatie. De gesprekken waren niet geweldig, omdat beide kickers die momenteel op het roster staan, enorm hebben geworsteld om aan het trainingskamp te beginnen.

Giants’ offensieve dieptegrafiek / roosterbeoordeling: hoe de dingen er op dit punt in trainingskamp uitzien – Big Blue View
Laten we beginnen met Daniel Jones. De eerste paar dagen van het trainingskamp waren ongelijk voor de quarterback van het vierde jaar. Deze week was Jones veel scherper. Hij gooide woensdag prachtig de bal en nam in mijn ogen geen twijfelachtige beslissingen. Blips en een paar zware dagen zijn te verwachten. Hoofdcoach Brian Daboll zei dat de Giants nog steeds experimenteren met het doorgeven van concepten en proberen te achterhalen wat wel en niet werkt met hun personeel. Veel van de routes hebben ook opties die communicatie tussen quarterback en ontvanger vereisen, en het gladstrijken daarvan zal een werk in uitvoering zijn.

Ron Rivera gelooft dat de verdedigingslinie zijn zorgen over volwassenheid heeft overwonnen – Hogs Haven
Ron Rivera is van mening dat volwassenheid een grote boosdoener was achter de defensieve problemen in 2021. Maar dit jaar is hun volwassenheid in zijn ogen verbeterd en het kan Washington voordelen opleveren.

Heiligen ondertekenen veteraan LB Kiko Alonso, per rapport – Canal Street Chronicles
New Orleans Saints hebben LB Kiko Alonso getekend, die in 2019 voor het laatst in de NFL speelde met de Saints. Alonso werkte donderdag samen met drie andere ervaren linebackers voor het team en werd kort daarna getekend bij het roster.

Informatie over sociale media:

BGN Facebook-pagina: Klik hier om onze pagina leuk te vinden

BGN-twitter: Volg @BleedingGreen

BGN-Instagram: Volg @BleedingGreenInsta

BGN-manager: Brandon Lee Gowton: Volg @BrandonGowton

BGN Radio Twitter: Volg @BGN_Radio#Eagles #News #voortgang #van #Jalen #Hurts #wordt #twijfel #getrokken

Leave a Comment

Your email address will not be published.